Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól cselekedtem ugye igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól cselekedtem ugye igaz?

Figyelt kérdés

Tegnap a faluban volt egy buli szerűség,igazából nem az volt hanem inkább egy bálhoz hasonlítanám.

Volt ott egy lány akit a saját haverjaim,piszkáltak és lelkileg bántottak ,röhögtek rajta..Nagyon rossz volt nézni,a volt barátnőm is benne volt,szóval szegény lány sírva rohant ,mire én utána ,hogy megkérdezzem,hogy mi történt,és,hogy miket mondtak neki.

Mondtam neki,hogy menjünk vissza,és én nem kegyelmeztem , mondom a saját haveromnak bevertem úgy az arcát,hogy mára már vége a kapcsolatom vele,mint a többivel is aki ebbe be ne volt.

Az esett engem is felkavart ,mert velük nőttem fel ,és ma is találkoztam velük,de szépen elhordtak mindennek...

Nem tudnak érdekelni,nincs haverom se barátom,de van egy lány akit megvédtem és onnantól kezdve szerelmes lettem belé,sajnos nem valami sokat beszélő típus...

A kérdésem tehát az lenne,hogy helyes volt e amit tettem a "volt" haverommal ?

Szeretném holnap elvinni valahova a lányt ,holnap szombat ,mit tanácsoltok ,hova vihetném el?

Nem is külsőleg fogott meg,hanem ami belül van, és innen válik világossá az,hogy nem a külső ami számít.

Most biztos egy szentnek tartódtok,de nem igaz mert rengeteg balhém volt,de a lány megbolondít..

Mindent megtennék érte....

19/F

2012. júl. 6. 23:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hú, hát nagyon szép volt hogy megvédted, ez a csajnál biztosan jó pont. Szerintem mondjuk elég lett volna szóban is,de nem voltam ott, a helyzetet így nem lehet megítélni. Azért ha lehet, akkor többet verekedős balhéd ne legyen a csaj orra előtt, mert nem lenne jó ha kötekedősnek vagy verekedősnek könyvelne el. Remélem a továbbiakban is jól meglesztek, sok sikert! :)
2012. júl. 11. 22:31
 22/22 TipM válasza:

Szia !

A lehető legjobban cselekedtél !

Így tovább.

[ Én azért mindegyiknek adtam volna egy jó nagy pofont ]

2012. aug. 29. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!