Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól cselekedtem ugye igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól cselekedtem ugye igaz?

Figyelt kérdés

Tegnap a faluban volt egy buli szerűség,igazából nem az volt hanem inkább egy bálhoz hasonlítanám.

Volt ott egy lány akit a saját haverjaim,piszkáltak és lelkileg bántottak ,röhögtek rajta..Nagyon rossz volt nézni,a volt barátnőm is benne volt,szóval szegény lány sírva rohant ,mire én utána ,hogy megkérdezzem,hogy mi történt,és,hogy miket mondtak neki.

Mondtam neki,hogy menjünk vissza,és én nem kegyelmeztem , mondom a saját haveromnak bevertem úgy az arcát,hogy mára már vége a kapcsolatom vele,mint a többivel is aki ebbe be ne volt.

Az esett engem is felkavart ,mert velük nőttem fel ,és ma is találkoztam velük,de szépen elhordtak mindennek...

Nem tudnak érdekelni,nincs haverom se barátom,de van egy lány akit megvédtem és onnantól kezdve szerelmes lettem belé,sajnos nem valami sokat beszélő típus...

A kérdésem tehát az lenne,hogy helyes volt e amit tettem a "volt" haverommal ?

Szeretném holnap elvinni valahova a lányt ,holnap szombat ,mit tanácsoltok ,hova vihetném el?

Nem is külsőleg fogott meg,hanem ami belül van, és innen válik világossá az,hogy nem a külső ami számít.

Most biztos egy szentnek tartódtok,de nem igaz mert rengeteg balhém volt,de a lány megbolondít..

Mindent megtennék érte....

19/F

2012. júl. 6. 23:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hős, csak szerelmes egy olyan lányba akivel nem is foglalkoznak , nem sok emberrel láttam még...

Annyit tudok ,hogy nagyon okos,és hogy könyvtárba jár,ezt most kinyomoztam .:)

Majd ha nem jön össze a dolog, akkor kénytelen leszek,én is beiratkozni a könyvtárba ..:)

2012. júl. 7. 00:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok nagyon szép volt :) Sokszor én is megtehettem volna de valahogy nincs ekkora leki erőm :/ A csajjal pedig biztos hogy lesz valami ;) bár szerintem ne a faluba legyetek :D
2012. júl. 7. 01:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod ? Majd holnap kiderül .
2012. júl. 7. 01:22
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. júl. 7. 01:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát te tipikus falusi vagy haver. Gondolom kiskorodban sokat hallgattál meséket a szegény sorsú lány meg a világgal szembeszálló hős lovag szerelméről. A valóság sajnos nem ilyen, most majd se barátaid, se csajod nem lesz, ugyanis ha akart volna valamit tőled, akkor már rég a tudtodra adta volna a dolgot...
2012. júl. 7. 02:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Tudod,nem hiszem ,hogy ott abban a pillanatban ehhez lett volna kedve, utána hazakísértem és ott egy kicsit beszélgetünk erről.

De ma megyek hozzá,olyan 11 fele, akkor már biztos fel kell,és megkérdezzem,hogy eljön e ma este valahova, tehát randiznék vele nagyon szívesen.

A haverjaim már nem érdekelnek,majd keresek másokat...

Nem nőttem fel ilyen meséken,hanem inkább semmilyenben...

2012. júl. 7. 09:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Nah mi volt? :)
2012. júl. 7. 22:09
 18/22 A kérdező kommentje:

Úgy sikerült minden ahogy szerettem volna :)

Igaz azt a másfél óra várást leszámítva ,a legjobb és egyben a legszebb napom volt :)

2012. júl. 7. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok sikert a továbbiakban is! :)
2012. júl. 8. 00:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Úúúúristen,de aranyos vagy! :) Bár megtenne ilyet értem valaki! :( Nagyon tiszteletre méltó, amit csináltál, a haverjaidat ne bánd, lehet,hogy egy életre szóló kapcsolatod lesz a lánnyal! Ha meg jól sikerült minden, gratulálok!! :))) 17/L
2012. júl. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!