Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ellenszenves volna az ilyen viselkedés?
Figyelt kérdés
Egyszerre több fiút hülyítek,de közben mindig van egy fix,aki tetszik.A fiúbarátaim szerint így egy idő után nagyon pórul fogok járni,megveretnek meg utálni fognak.De nem tehetek róla,jó érzés,ha sokan udvarolnak.Nem akarok én senkit bántani.Miért vagyok ilyen?Le lehet erről szokni?2012. júl. 6. 21:49
31/41 anonim válasza:
sambora11, 9-es válaszoló vagyok. Igen, van igazság abban amit mondasz, ha mindkét fél flörtnek fogja fel akkor nincs gond. Szerintem azzal van baj, ha az egyik fél már többet szeretne, erről tud is a másik, ennek ellenére folytatódik a játszadozás.
32/41 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy valóban nem ez a megoldás.Jó,értem én.De félek,hogy megint ez lesz.Felakasztani nem fogom magamat,mert ez véleményem szerint nem egy kiküszöbölhetetlen probléma,akkora s*ggfej meg nem vagyok,hogy az egész családommal így kiszúrjak.Majd sportolok valamit,vagy nem tudom.És összejövök azzal,aki igazán tetszik.
2012. júl. 6. 22:32
33/41 anonim válasza:
Sambora te csicska majom, mi itt erkölcsröl probáljuk meggyözni ezt a másik hülyét errebevágodsz azzal hogy te mekkora fasza gyerek vagy, te is ugyanazt csinálod mint azok a hulladék emberek akiket szidunk meg nekiállsz verni magad hogy te hülyited a nöket, vedd má észre magad, de ha anonimitással van bajod mond meg kivagy leszakitom a pofádat élöbe is ha kell.
34/41 anonim válasza:
Hálisten kérdezö, visszaszivom amit rolad mondtam.
35/41 anonim válasza:
Megkeresem az összes posztodat és tönkrevágom a 100%od te rákus arcu köcs*g.
36/41 sambora11 válasza:
9-es válaszoló, teljesen igazad van, egy dologról beszélünk.
Másik nagyon kemény válaszoló! Most beszartam, behugyoztam tőled, meg a fenyegetésedtől. Nem akarom, hogy leszajítsd a pofámat, úgyhogy inkább kussolok.
37/41 anonim válasza:
nemis tudom miért vagyok ilyen idegbeteg amugy de má akkoris a kur*aannyát a r*hadéknak
39/41 anonim válasza:
Szerintem, ha a másik féllel is őszinte vagy akkor nem gáz amit csinálsz. Mármint, ha mindketten tudjátok, hogy mire számítsatok. Én is voltam ilyen helyzetben, de letisztáztuk mi a helyzet, ő is mondta, hogy találkozgat másokkal és nem is volt ebből gond. De viszont, ha valaki szeret téged, te meg visszaélsz vele az gerinctelen dolog. Max csináld azt, hogy azt mondod a pasinak, hogy most vagy túl egy szakításon, de semmi komolyat nem akarsz még, max találkozgattok ennyi. Ennek függvényében ő döntse el, hogy így vállalja-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!