Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek ellenszenves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ellenszenves volna az ilyen viselkedés?

Figyelt kérdés
Egyszerre több fiút hülyítek,de közben mindig van egy fix,aki tetszik.A fiúbarátaim szerint így egy idő után nagyon pórul fogok járni,megveretnek meg utálni fognak.De nem tehetek róla,jó érzés,ha sokan udvarolnak.Nem akarok én senkit bántani.Miért vagyok ilyen?Le lehet erről szokni?

2012. júl. 6. 21:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz hülye, de komolyan... Annak tudatában vagy, hogy az embereknek vannak érzéseik? Azt tudod, hogy bizony komoly lelki fájdalmat lehet okozni ilyesmivel? Tudod, hogy ez nem játék? Miért ártasz annak aki neked semmit nem ártott? Ki vagy te?
2012. júl. 6. 22:18
 22/41 A kérdező kommentje:
Az gerincesebb dolog,hogy együtt vagy valakivel,közben 2 hónapja a legjobb barátnőjét f@rkalod?Nekem nagyon nem tűnik etikusnak.Nemrég történt és kicsikét még bánt!
2012. júl. 6. 22:20
 23/41 sambora11 ***** válasza:
9-esnek üzenném, hogy csak azt lehet hülyíteni, aki hagyja magát. Amúgy meg olyan is előfordulhat, hogy mindkét fél flörtnek fogja fel a dolgot, szóval nem kell ezt túlreagálni. Igen, csúnya dolog érzésekkel játszadozni, de ilyen korban több fiút/lányt hülyíteni teljesen normális.
2012. júl. 6. 22:22
 24/41 anonim ***** válasza:
Jah jólvan kérdező, ha lelövik a családomat, akkor megyek hozzád, én is lelövöm a tiédet. És én normális leszek x)
2012. júl. 6. 22:23
 25/41 A kérdező kommentje:
Azért a kettő nem ugyanaz a kategória.
2012. júl. 6. 22:24
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem az se etikus. Tökéletesen igaz, de mennyi idö kell hogy eljusson az agyadig hogy ugyanakkora patkány vagy mint ő? Össze tudod rakni? Minden amivel őt szidod igaz rád is. Nem igaz hogy nem esik le hogyha parasztvagy másokkal DIREKT az rossz, és azt nem teheted meg!
2012. júl. 6. 22:25
 27/41 anonim ***** válasza:

miért? Szerinted jobb ha lelkileg roncsot csináltok belőlem? Én már roncs lettem, akár el is üthetnél, sőt pisztolyt is adok a kezedbe, semmit nem érzek az iránt hogy van élet vagy nincs, de te igy dobálod az életeket, akkor miért? :D

Most hogy a tesód, vagy szülőd hal meg, vagy valaki más, nem mind1? :D mármint bünügyileg? :D mind2 ugyanolyan fazság, inkább lőjőn valaki fejbe, mint hogy még1x ilyenen menjek keresztül.

2012. júl. 6. 22:26
 28/41 anonim ***** válasza:
De pont ugyanaz a kategoria, csak az egyik sulyosabb mint a másik, sambora te meg ásd el magad senki nem kiváncsi a gyökér csajozási probálkozásodra, takarodj el innen, csináld máshol.
2012. júl. 6. 22:27
 29/41 LeftBehind ***** válasza:

Na jó..próbálok etikusan fogalmazni,de nehéz lesz.

Igen vannak a köztünk barmok akik játszanak mások érzelmeivel és az én szememben ez a legundorítóbb dolog,amit ember művelhet a másikkal és ezúton közlöm veled,hogy te egy fikarcnyival sem vagy jobb náluk és ezt csakis magadnak köszönheted.Van egy kifejezésem a hozzád hasonlók leírására - ölnivaló.

Ha rendbe akarod magad tenni,akkor keress fel egy pszichológust vagy tegyél egy szívességet az emberiségnek és akaszd fel magad.

Az pedig,hogy valakit könnyen át lehet verni,nem jelenti azt,hogy át is kell verni.

2012. júl. 6. 22:28
 30/41 sambora11 ***** válasza:
Ja, bocs, azt hittem, hogy ide bárki írhat, de ezek szerint te mondod meg, hogy ki mit írhat, és ki maradhat. Nagyon okos gyerek lehetsz, hogy itt osztod az észt, és anonim leugatsz mindenkit. Nyald ki a seggem!
2012. júl. 6. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!