Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ellenszenves volna az ilyen viselkedés?
Figyelt kérdés
Egyszerre több fiút hülyítek,de közben mindig van egy fix,aki tetszik.A fiúbarátaim szerint így egy idő után nagyon pórul fogok járni,megveretnek meg utálni fognak.De nem tehetek róla,jó érzés,ha sokan udvarolnak.Nem akarok én senkit bántani.Miért vagyok ilyen?Le lehet erről szokni?2012. júl. 6. 21:49
2/41 anonim válasza:
Összevernélek ha ismernélek, csak mondom.
4/41 anonim válasza:
És igen, rohadtul ellenszenves viselkedés. Kurv@ nagy fájdalmat lehet vele okozni, ha kiderül ha csak játszadozol. Gondolkozz már.
5/41 anonim válasza:
Soha nem ütnék meg egy nőt, de ha odaáig vetemednék a te fajtád lenne az egyetlen.
Velem is játszottak, és tessék el is érték hogy utáljam magamat, mért jó az ha egy pasiból lelki roncsot csináltok? :D
Önző kis disznók vagytok mind, tönkretenni egy másik ember életét csak hogy nektek jobb legyen.
Inkább legyen 1000 kva, mint ilyen fogyatékos. Fú húzok is eből a topicból mert még szétverem a billentyűt.
6/41 anonim válasza:
Ugyanaz vagy mint volt barátnőm.Kurv@
7/41 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ilyen,mert a 8 hónapos kapcsolatom lelépett a legjobb barátnőmmel,és nagyon kell a visszajelzés.
2012. júl. 6. 21:57
8/41 sambora11 válasza:
A fiúknak nyilván szar érzés, de ha neked jó, akkor nincs miről beszélni. Én is így vagyok a csajokkal, sokat fűzök, de csak egyet szeretek, és ez így van rendjén. Szeretünk a középpontban lenni, és magunkra irányítani a figyelmet, ez van... :D
9/41 anonim válasza:
"A fiúknak nyilván szar érzés, de ha neked jó, akkor nincs miről beszélni" - te mi a f@szról beszélsz? Emberek érzéseivel nem játszadozunk.
10/41 anonim válasza:
És akkor a dzsukel csávod kib*szott veled akkor szivathatod a többieket?? Mit ártottak pont ök neked? Forditva vagy bekötve ba*zeg, most mégszivesebben belefojtanálak egy pohár vizbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!