Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ellenszenves volna az ilyen viselkedés?
Figyelt kérdés
Egyszerre több fiút hülyítek,de közben mindig van egy fix,aki tetszik.A fiúbarátaim szerint így egy idő után nagyon pórul fogok járni,megveretnek meg utálni fognak.De nem tehetek róla,jó érzés,ha sokan udvarolnak.Nem akarok én senkit bántani.Miért vagyok ilyen?Le lehet erről szokni?2012. júl. 6. 21:49
11/41 jin válasza:
Ez van....nem kell ilyet érezni mint hogy fájdalom és nincs Probléma ....
A másik hülyeség a lelki furdalás ...minek bankodjak azon amit mar megtettem inkabb dolgozom rajta hogy jobb legyen.....
12/41 A kérdező kommentje:
Miért,némelyik pasi dettó ugyanezt csinálja a nőkkel.Vagy azt szabad?Barátnő mellett is flörtölnek össze-vissza,az nem fáj?
2012. júl. 6. 22:03
13/41 anonim válasza:
És ha más csinálja akkor neked is kell?
14/41 anonim válasza:
Fuuu de egy undorito sz*r vagy te kérdezö.
15/41 A kérdező kommentje:
Lehet,de mint látjátok,oka van,hogy ilyen vagyok.Akit sokáig aláznak a pasik,az ilyen lesz.
2012. júl. 6. 22:07
16/41 anonim válasza:
És hogy hülyíted őket? Mit csinálsz?
17/41 anonim válasza:
A többieknek teljesen igaza van. Nem kell más fiúkat szívatni azért, mert elhagyott téged a barátod. Biztos fájt, de akkor is... Gondolj bele, egy fikarcnyival sem vagy jobb, mint a volt pasid vagy a volt legjobb barátnőd! Remélem, abbahagyod ezt a viselkedést.
15/l
18/41 A kérdező kommentje:
Hát beszélgetünk,és elég reménykeltően viselkedem,visszareagálok a szexuális töltetű bókokra,egyszer találkozom mindegyikkel,aztán többet nem.Ebből áll a hülyítés nálam.Így érzem azt,hogy nem bennem van a hiba,hogy erős vagyok,és akármikor találhatok bárkit,ha úgy tartja kedvem.Megmutatom annak a szemétnek,hogy nem vagyok ráutalva.
2012. júl. 6. 22:11
20/41 anonim válasza:
Mit sokáig hülyitettek? Csak mert hülye vagy, és nemtudod felfogni hogy tovább kéne lépned? Vedd már észre hogy olyanoknak okozol fájdalmat akik fele annyi baromságot nem csináltak egész életükbe mint mondjuk te, elment a jozan eszed? Ha valaki lelövi az egész családodat mert vele is majenm ennyire csunyán kib*sztak akkor az helyénvalo? Legyen már felelösségtudatod te elmebeteg, amit csinálsz nem HELYES, pont. Ilyenkor nincs kifogás, érted? Semmilyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!