Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kezdenek el nőiesedni a férfiak? Csajok nektek ez jön be?
Elég sok haverom van aki pl: Borotválja a lábát, az alkarját, a mellét. Szoláriumba jár, meg egész nap cicomázzák maguk, és még engem hordanak le minden ingénytelennek, Mert nem borotválom magam! Csajok bejönnek az ilyen "túl igényes"férfiak?
23/f
Ez nem igényesség, hanem kiábrándító buz1ság. Én is srác vagyok van egy haverom, minden visszatükröződő tárgy előtt 2x megy el csak hogy megnézhesse magát.. Igaz ő legalább nem borotválja magát, mint a mostani nyomik.
Igazából egy normális nőnél a férfi szőrös, a férfi erős, a férfi megvéd mindentől.
Ezek a kivágott pólós divatgyúrós fehérített fogú köcsögök meg hát.. Nem is folytatom.
Amúgy meg rohadtul nem vagyok irigy, bár tudom könnyű azt mondani :P Sportolok, kondizok mellette és normálisan öltözködöm.
Jah és ezek a divatcsírák általában a legbutábbak, akik ahhoz értenek, hogy a hajukat milyen szögben kell belőni, de egy egyenletet dobnál elé köpni nyelni nem tudna.
39 Akkor téged is legalább annyira befolyásol a divat, csak ellentétesen!
Például talán tetszene, jól állna, bejönne neked valami, de csak azért sem, mert a többinek már olyan van/úgy csinálja.
Pedig talán ők sem csak a divat miatt olyanok.
"Igazából egy normális nőnél a férfi szőrös, a férfi erős, a férfi megvéd mindentől."
Az én olvasatomban a gyámoltalan nőknél, akik gyámoltalanságuk miatt kiegyeznek a kevésbé vonzó külsővel.
De hát, véleményed neked is lehet, nekem is. :)
Igen, befolyásol, mert nem akarok másokra hasonlítani.
Amúgy nekem is vannak divatos ruháim, van olyan is ami másoknak van. Csak én nem másokat nézve öltözködök, hanem inkább a saját ízlésem szerint.
"Csak én nem másokat nézve öltözködök, hanem inkább a saját ízlésem szerint."
Ez nagyon jó, én úgy vettem le, hogy meg se vennéd azt a ruhát, ha már valaki másnak (vagy sokaknak) olyan van, akkor sem, ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!