Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kezdenek el nőiesedni a férfiak? Csajok nektek ez jön be?
Elég sok haverom van aki pl: Borotválja a lábát, az alkarját, a mellét. Szoláriumba jár, meg egész nap cicomázzák maguk, és még engem hordanak le minden ingénytelennek, Mert nem borotválom magam! Csajok bejönnek az ilyen "túl igényes"férfiak?
23/f
A férfiasságot nem a szőrzet jelenti, értsétek meg végre. :D Nekem is a szőrmentesség tetszik, és nem látom se b.zisnak, se nőiesnek.
És ahogy felettem szóló leírta: mit szólnátok, ha a nők holnaptól nem borotválnák a lábukat, hónaljukat?
Mert ugyebár az a természetes női szőrzet. :)
Annyiról van szó, hogy eddig csak a nőktől várták ezt, most már egyre inkább elvárják a nők is, viszont.
De vannak még, akinek a szőrös pasik jönnek be.
OK, tiszta, ápolt lehet amúgy is, ez más kérdés, de én is szívesebben érek egy finom, selymes bőrhöz. :))
Különben egyszerű, kérdező: tudakold-figyeld meg "ápolt" barátaidat, tetszenek-e a lányoknak. :)
Én azt tapasztalom, hogy ez a típus a legsikeresebb jelenleg, legalábbis az én környezetemben. :)
Nekem bejönnek. jobb hozzájuk érni, tetszetősebbek
22L
" ÉN attól vagyok férfi, hogy szőrös vagyok! "
Jó te ettől, a szőrtelen meg attól h csajozik :D
Különben mi a gond ezzel? Nem nagy cucc ilyennek lenni, legfeljebb néhány csaj elvétve nem talál vonzónak (de a többség annak fog), néhány pasi meg irigységből leb.ziz.
Régen is annyi mindent megtettek a pasik,hogy legyen nőjük, güriztek,udvaroltak,rózsára költötték a pénzt.
Hát most ez az elvárás,ez se fárasztóbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!