Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen férfiak manapság?
Biztos felmerült már benned is a kérdés, de nem gondolod, hogy rosszul választasz?
Nekem is volt a férjem előtt pár barátom, de egyik sem volt sem alkoholista, sem szadista, sem drogos.
Az oké, hogy életében az ember össze-össze fut hülyékkel, de ha ez a dolog állandósul, és most ne haragudj, de valami hiba akkor a Te készülékedben is van.
Egyszerűen vannak embereke akik mindig rosszul választanak, külön érzékük van hozzá, tudom, mert én is ismertem ilyet. A rendes fiú unalmas, észere sem veszi, de a nagy mácsó az bejövős. Szerintem alaposabban nézz körül a környezetben, mert a normális férfiak nem biztos, hogy felhívják magukra a figyelmet és lehet már milliószor elmentél mellettük.
Van egy barátnőm, ő már 40-hez van közel. Mivel napi kapcsolatban állunk (közel is lakik), végigasszisztáltam az elmúlt 6 évben a párkapcsolatait.
Mindig olyan pasikat fogott ki, akiket tudat alatt "meg akart menteni". Szadistát, játékgépfüggőt, alkoholistát, stb.
Ő valamiért itt rontja el, hogy missziónak tekinti a párkapcsolatot. Egyszer beszélgettünk erről és mondtam neki, hogy kicsit gondoljon bele. 18-20 éves kor után alapvető dolgok nem változnak már. 40 felett végképp nem. Ha valaki nem a korának megfelelően viselkedik, nincs meg a nyugodt, kiépített egzisztenicája (állandó munka, bevétel, életvitel), akkor nem is lesz. Külső hatásra végképp nem.
Ha randizik, ezeket igenis meg kell nézni és ha nem stimmelnek, akkor nem erőltetni.
Részeges, tohonya, brutális alakok mindíg is voltak és sajnos lesznek is.Szerintem máshogy kellene választanod, fejlesztened az emberismeretedet, mert ott bújhat meg valami hiba.És ami még fontos, hogy már az első találkozásnál tedd fel a számodra fontos kérdéseket(iszol?uralkodó típus vagy?Féltékeny tipus vagy, stb)És mondd el konkrétan az igényeidet, amiket elvársz tőle, különben nincs kapcsolat!
Én így szoktam csinálni és beválik, mert ha a pasi úgy gondolja, hogy nem képes ennek megfelelni, akkor lelép.Ha meg nekem nem szimpi, amiket csinál, ahogy vélekedik, akkor nincs második találkozás.
Következetesnek kell lenni, ennyi..mintha üzletet kötnél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!