Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen férfiak manapság?
Apám alkoholista volt, meghalt 17 éves koromban, 3 héttel azután, hogy anyám stroke-ot kapott. Anyám krónikisan rendetlen, amit idősuakos takarítási rohamokkal kompenzál. Gyerekkoromban èvente meghalt valaki, több temetésen voltam már, mint több közèpkorú. Az egyik nagymamám zsarnokként telepedett családra, a másik 30 éve nyugtatókon él, ott ássa alá a jó hírünket pletykákkal, ahol tudha. Anyám 21 éves koromig nem engedett sehova bulizni, az első srác, akivel összejöttem dobott 2 hónap után, mert nem feküdtem le vele, de kiderült, hogy mellettem két másik lány is volt.
Nem csak neked volt nehèz életed. 27 évesen lehetnél kicsit belátóbb. Nem lehet mindent a rossz gyerekkora fogni. Én 25 vagyok, de a siránkozás helyett a kezembe vettem az irányítást és két és fél éve élek boldog kapcsolatban egy normális az enyémekkel kompatibilis dilikkel rendelkező férfival.
Szia!Megértem a gonod,ma egy 30 éves pasi sokszor még "gyerek" nem egy ismerősöm van aki a mamával lakik(most nem arról beszélek,ha anyagi,hanem,ha kényelmi okokból),és csak a lövöldözős játékok érdeklik...Hazajön a melóbol szg és kész...
Jah,szerintem próbálkozz a 35-45 közötti korosztályall.Max annyi lehet a "háránya",hogy már elvált.De ha normális az ex,meg jófe(ek) a gyerek(ek) szerintem nem gáz.Csak sok nő jön a hüyle nekem nem kell "használt pasi" szóveggel...
Nálunk legalábbis működik 5 éve:-D
Előző vagyok még:
Mi pl együtt megyünk a gyerekekhezt,exel beszélgetek,exanyós sütivel kinál...Exnek van új pasija,tök jól elbeszélgetnek a férjemmel...Szóval van ilyen is.Gyerekek amúgy 13-14 évesek...Igaz már 8 éve elváltak...
Én amúgy most lettem 30 a férjem 43.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!