Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen férfiak manapság?
Sajnálatos, hogy milyen gyerekkorod volt.
Ettől függetlenül az érdekelne, hogy hol ismerkedsz? Hol próbálod meg megtalálni az igazit? Illetve amit már kérdeztem, de nem válaszoltál, honnan tudod, hogy az exeid boldog kapcsolatban élnek? A közösségi oldalakra feltett képekből?
Ohh. Hát ezt igazán sajnálom, de a lényegen nem változtat.
Nem akartunk leb@szni, csak rávilágítottunk a lényegre, de hiába szeretnél más okot találni a kudarcaidra, ennek igazából így felnőtt fejjel Te vagy az oka és nem más.
A magyar mentalistást meg igazából a hozzászólásoddal és a kérdéseddel TE képviseled, mert a panaszkodás és mások hibáztatása az alap nálunk.
Ha gondjaid vannak járjál szakemberhez, ez csak egy oldal, ahol receptekről meg maszturbációról csevegnek az emberek névtelenül. A megoldás nem itt lesz a problémádra.
ne szidd a válaszolókat, ingyen segítenek, a kérdést te írtad, te vonzottad be mind a pasikat mind a reakciókat, ha nem bírod a kritikát ne kérdezz. gondolkodj el a válaszokon a saját érdekedben, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.
pont veled egy idős nő vagyok, és valóban rettenetes a mai magyar felhozatal, ebben egyetértünk! szinte minden pasinak van valami baja. szerencsére tavaly találtam párt a neten, de rengeteg selejtet ki kellett szűrni. Ha értelmes pasit keresel, menj el komolyabb programokra, előadásokra, kiállításokra, könyvbemutatókra, kirándulásokra...diszkóban valószínűleg a bulisok mulatnak.
Ha valaki ilyen környezetben nő fel, akkor két lehetőség van előtte, mindkettőről van tapasztalatom:
1.: egyik volt osztálytársam állandóan szidta a szüleit a kicsapongásaikért, a rendezetlen életükért, a piáért, az ordításért. Ma lassan 20 éves, ugyanúgy összefekszik fűvel-fával, délután négykor bűzlik a piától, káromkodik, vulgáris, a "párjai" egytől egyig zülöttek, egyszerűen hiába látta, hogy rossz, amit a szülei csináltak, ő is ugyanazt az életmódot folytatja, ugyanolyan rossz kapcsolatai vannak.
A másik oldal az az, amikor az illető nemcsak felismeri, hogy a szülei mit is hol rontottak el, hanem tanul is belőle. Nekem ne mondja senki, hogy a legtöbb alkoholistáról, hűtlen, hazug szemétládáról csak hosszú évek után derül ki, hogy mégsem olyan jó ember. Maximum te nem vagy jó emberismerő. Értem én, hogy megállapodnál, de talán mégsem olyan fontos ez addig, amíg nem találsz olyan társat, aki valóban TÁRS, a szó szoros értelmében. Nemsokára komolyan elkezd ketyegni a biológiai óra, és életed legnagyobb hibáját elkövetve "úgyse lesz jobb" alapon szülsz az első jöttmentnek.
Ismerek valakit, 23 éves, kiélte mára megát drogok nélkül és kész arra, hogy elköteleződjön. és nincs ezzel egyedül. Gondolkozz el rajta, hogy hol jöttél össze ezekkel a szerencsecsomagokkal, és mennyit ismerkedtetek, mielőtt nekiadtad magad. Nyilván nem egy intellektuális közegben, és nem érett emberek közt keresgélsz, de - ne vedd sértésnek - írásod és reakcióid alapján téged is csak 20 körülinek tippellek. Egy okos nőt egyrészt nem találnak meg az ilyen férfiak, másrészt a nő sem fog összeállni velük - vagy maximum egy hónapon belül ejti.
Azért egy dolgot még hozzá kéne ehhez tenni: a kérdésben azt sugallod, hogy VELED viselkednek így, míg BEZZEG más nőkkel ezek a férfiak is normálisak.
Ha így van, ha nem, érdemes ezen kicsit elgondolkodni hogy miért érzed ezt!
Szerintem nem megsértődni kellene, hanem elgondolkodni.
Látod, Te azt vártad, hogy mindenki Neked adjon igazat, Téged pátyolgassanak.
Ehelyett olyat kaptál, amit nem vártál. De amiket eddig olvastam, mind segítő szándékú. Tapasztalatok, javaslatok, "nézz magadba IS" jellegűek.
És ahelyett, hogy tényleg megpróbálnád magad kívülről nézni, kicsit elgondolkodni, hogy TE magad mit ronthattál el, inkább beduzzogsz és elvonulsz.
Mert nem mindenki azt mondta, hogy "igen, azok a rohadt mocskos disznó férfiak, mind ilyen szar!"
Sajnálom, hogy Neked ilyen körülmények között kellett felnőnöd, de ennek a kérdésben leírt problémához semmi köze!
A téged ért negatív tapasztalatok miatt nagyon érzékennyé váltál, már mindent támadásnak vélsz.Ez nem jó.Én sem rossz szándékból mondtam, hogy talán másfelé kellene keresgélned.
És az is igaz sajnos, hogy nagyon sokan önkéntelenül is a családpéldát követik.Nálad volt egy rossz családpélda, ami negatív hatással lehet a kapcsolataid kialakításában.A férfiakban, akiket eddig választottál, mindig volt egy közös vonás, kiderült, hogy isznak, nem bánnak jól veled.
Nem direkt keresel ilyeneket, de tudat alatt megtalálod, mert (sajnos) a "családot" jelentik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!