Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek ilyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek ilyen férfiak manapság?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Úgy érzem, szivat egyfolytában az élet ami a párkapcsolatokat illeti. Az első szerelmem, mikor összejöttem vele, füvezett meg csajozott, miközben elvileg velem volt kapcsolatban.(Jó, oké, első szerelem, 23 éves volt, még élni kell....) Utólag kiderül mindig minden... Azóta eltelt majdnem 10 év, közösségi oldalon látom, megkomolyodott, megnősült. Második szerelmem túlságosan szerette az italt, ezért lett vége. Azóta persze ő is boldog házasságban él a feleségével. (Oké, tudom, nem kéne nyomozni exek után, mert csak nekem lesz rossz...) Tavaly eljegyzett a párom (3.pasi az életemben), majd miután odaköltöztem és elkezdtük volna a közös életünket, inni kezdett, részeg volt minden nap, és bántalmazott, konkréten kékre-zöldre vert.... El kellett menekülnöm tőle, ha élve meg akarom úszni. Nem viccelek, látleletem van róla hogy bántalmazott.... :(A negyedik sráccal meg most (ma)szakítottam, mert 30 éves, de csak bulikba járkál állandóan, hetente 3-4X!!!! sosincs otthon, itt egy kis beülés, ott egy kis beülés, most legénybúcsúba megyek, most sörözés van... Velem heti másfél napot van együtt, egy nap a hétvégéből, meg egy hétköznap meló után pár óra... Meguntam. Hogy alig látom, most meg közölte, hogy vidékre utazik 2 napos legénybúcsúra... Ezt én már nem birom elviselni!!! Nem kérdez, csak közöl... Értem én hogy régi barátság, meg blabla, de nekem már nem fér bele így 30 felé ez az életstílus. A kapcsolatunk romokban, ő meg csak arra gondol, hogy a heti 3-4 tali a haverokkal mikor hol kivel... Beszéltünk már erről százszor. Hogy én mindjárt 28 éves leszek és már inkább megkomolyodnék, meg családi életet szeretnék lassan élni, gyereket nevelni, mert ki fogok csúszni az időből...Nekem nem férnek már bele a party hegyek minden héten. De nem találok olyan férfit (30 év körül sem)aki megállapodna. Akinek nem a piálás meg a buli lenne a legfontosabb... Megmaradtam ilyen nehéz életszakaszok után is normális, értékekkel bíró nőnek, mégse kellek senkinek... Nem vagyok cicababa típus,de manapság úgylátszik csak erre van igény, rendes, normális társra nincsen, aki már lassan kezdené a komolyabb életet... Ezek után nem tudom kiben bízzak, miben higyjek....De attól tartok, nekem nem adja meg a sors azt, amit igazán szeretnék... Csakhogy még szrabb legyen az életem, és ne lehessek sohase boldog.... :(
2012. júl. 5. 11:30
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Túl érzékeny vagyok? Akkor a párkapcsolati kudarcaimat még kiegészítem azzal az infóval, hogy édesanyám alkoholista volt, 4 éves voltam mikor a kocsmát választotta helyettem. kishíján megúsztam az intézetet, tesóim nem. Csonka család. Hol anyám nem volt, hol apám. Sose házasodtak össze, és nem éltünk egy napot se mint úgy együtt, ahogy kellett volna. Édesanyám nem kíváncsi rám, 17 éve nem is láttam. A nevén kívül semmit nem tudok róla csak azt h még mindig iszik. Sose főzött, sose volt otthon, állandóan éheztünk.....3 gyerekét hagyta el....A tesók csak házasságon kívüli féltesók, egy innen egy onnan alapon sajnos. Mindössze emiatt vágynék én rendes családra meg szeretetre, meg azért mert ilyen siralmas gyerekkorom volt...
2012. júl. 5. 12:05
 22/33 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, hogy milyen gyerekkorod volt.

Ettől függetlenül az érdekelne, hogy hol ismerkedsz? Hol próbálod meg megtalálni az igazit? Illetve amit már kérdeztem, de nem válaszoltál, honnan tudod, hogy az exeid boldog kapcsolatban élnek? A közösségi oldalakra feltett képekből?

2012. júl. 5. 12:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Ohh. Hát ezt igazán sajnálom, de a lényegen nem változtat.

Nem akartunk leb@szni, csak rávilágítottunk a lényegre, de hiába szeretnél más okot találni a kudarcaidra, ennek igazából így felnőtt fejjel Te vagy az oka és nem más.

A magyar mentalistást meg igazából a hozzászólásoddal és a kérdéseddel TE képviseled, mert a panaszkodás és mások hibáztatása az alap nálunk.

Ha gondjaid vannak járjál szakemberhez, ez csak egy oldal, ahol receptekről meg maszturbációról csevegnek az emberek névtelenül. A megoldás nem itt lesz a problémádra.

2012. júl. 5. 12:13
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

ne szidd a válaszolókat, ingyen segítenek, a kérdést te írtad, te vonzottad be mind a pasikat mind a reakciókat, ha nem bírod a kritikát ne kérdezz. gondolkodj el a válaszokon a saját érdekedben, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.

pont veled egy idős nő vagyok, és valóban rettenetes a mai magyar felhozatal, ebben egyetértünk! szinte minden pasinak van valami baja. szerencsére tavaly találtam párt a neten, de rengeteg selejtet ki kellett szűrni. Ha értelmes pasit keresel, menj el komolyabb programokra, előadásokra, kiállításokra, könyvbemutatókra, kirándulásokra...diszkóban valószínűleg a bulisok mulatnak.

2012. júl. 5. 12:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ilyen környezetben nő fel, akkor két lehetőség van előtte, mindkettőről van tapasztalatom:

1.: egyik volt osztálytársam állandóan szidta a szüleit a kicsapongásaikért, a rendezetlen életükért, a piáért, az ordításért. Ma lassan 20 éves, ugyanúgy összefekszik fűvel-fával, délután négykor bűzlik a piától, káromkodik, vulgáris, a "párjai" egytől egyig zülöttek, egyszerűen hiába látta, hogy rossz, amit a szülei csináltak, ő is ugyanazt az életmódot folytatja, ugyanolyan rossz kapcsolatai vannak.

A másik oldal az az, amikor az illető nemcsak felismeri, hogy a szülei mit is hol rontottak el, hanem tanul is belőle. Nekem ne mondja senki, hogy a legtöbb alkoholistáról, hűtlen, hazug szemétládáról csak hosszú évek után derül ki, hogy mégsem olyan jó ember. Maximum te nem vagy jó emberismerő. Értem én, hogy megállapodnál, de talán mégsem olyan fontos ez addig, amíg nem találsz olyan társat, aki valóban TÁRS, a szó szoros értelmében. Nemsokára komolyan elkezd ketyegni a biológiai óra, és életed legnagyobb hibáját elkövetve "úgyse lesz jobb" alapon szülsz az első jöttmentnek.

Ismerek valakit, 23 éves, kiélte mára megát drogok nélkül és kész arra, hogy elköteleződjön. és nincs ezzel egyedül. Gondolkozz el rajta, hogy hol jöttél össze ezekkel a szerencsecsomagokkal, és mennyit ismerkedtetek, mielőtt nekiadtad magad. Nyilván nem egy intellektuális közegben, és nem érett emberek közt keresgélsz, de - ne vedd sértésnek - írásod és reakcióid alapján téged is csak 20 körülinek tippellek. Egy okos nőt egyrészt nem találnak meg az ilyen férfiak, másrészt a nő sem fog összeállni velük - vagy maximum egy hónapon belül ejti.

2012. júl. 5. 12:18
 26/33 A kérdező kommentje:
Ok, törlöm a kérdést, én nem olvasok több választ. Köszönöm mindenkinek.
2012. júl. 5. 12:19
 27/33 anonim ***** válasza:

Azért egy dolgot még hozzá kéne ehhez tenni: a kérdésben azt sugallod, hogy VELED viselkednek így, míg BEZZEG más nőkkel ezek a férfiak is normálisak.

Ha így van, ha nem, érdemes ezen kicsit elgondolkodni hogy miért érzed ezt!

2012. júl. 5. 12:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem megsértődni kellene, hanem elgondolkodni.

Látod, Te azt vártad, hogy mindenki Neked adjon igazat, Téged pátyolgassanak.

Ehelyett olyat kaptál, amit nem vártál. De amiket eddig olvastam, mind segítő szándékú. Tapasztalatok, javaslatok, "nézz magadba IS" jellegűek.

És ahelyett, hogy tényleg megpróbálnád magad kívülről nézni, kicsit elgondolkodni, hogy TE magad mit ronthattál el, inkább beduzzogsz és elvonulsz.

Mert nem mindenki azt mondta, hogy "igen, azok a rohadt mocskos disznó férfiak, mind ilyen szar!"

Sajnálom, hogy Neked ilyen körülmények között kellett felnőnöd, de ennek a kérdésben leírt problémához semmi köze!

2012. júl. 5. 12:30
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

A téged ért negatív tapasztalatok miatt nagyon érzékennyé váltál, már mindent támadásnak vélsz.Ez nem jó.Én sem rossz szándékból mondtam, hogy talán másfelé kellene keresgélned.

És az is igaz sajnos, hogy nagyon sokan önkéntelenül is a családpéldát követik.Nálad volt egy rossz családpélda, ami negatív hatással lehet a kapcsolataid kialakításában.A férfiakban, akiket eddig választottál, mindig volt egy közös vonás, kiderült, hogy isznak, nem bánnak jól veled.

Nem direkt keresel ilyeneket, de tudat alatt megtalálod, mert (sajnos) a "családot" jelentik neked.

2012. júl. 5. 12:45
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért írtad ki a kérdést? Milyen válaszokat vártál? Válaszolj már erre legalább, ha a segítő szándékú kérdéseimre nem kaptam tőled választ. Merthogy segíteni szerettem volna neked, hogy lásd, hol a gond. És itt szinte mindenki segíteni szeretett volna neked, ki ilyen, ki olyan stílusban persze, de a lényeg a szándék. Persze nem az én érdekem, mert én hazamegyek a családomhoz, a kislányomhoz és a férjemhez, akivel 5 éve együtt élünk boldogságban, igazából sok közöm nincs hozzá, hogy te boldogtalan vagy és egyedül vagy. Ennyi.
2012. júl. 5. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!