Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire kezdenek el nőiesedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Ennyire kezdenek el nőiesedni a férfiak? Csajok nektek ez jön be?

Figyelt kérdés

Elég sok haverom van aki pl: Borotválja a lábát, az alkarját, a mellét. Szoláriumba jár, meg egész nap cicomázzák maguk, és még engem hordanak le minden ingénytelennek, Mert nem borotválom magam! Csajok bejönnek az ilyen "túl igényes"férfiak?

23/f

2012. júl. 6. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Nem, bár a szép száj fiúnál is sexy! :)

Viszont a szilikon here helyett már egy ideje létezik a farok plasztika. :)

És ne keverd a dolgokat, a szilikont, plasztikázást én például nőként nőknél sem tartom helyénvalónak!

2012. júl. 6. 21:23
 22/58 anonim ***** válasza:

hmmm lehet hogy én is nekiállok borotválni a lábamat is a karomon viszont biztos meg hagyom azon kifejezetten szexi :P

Am eddig aszt hittem hogy a lábborotválás már túl homcsis de ezek szerint az is jobban bejön a lányoknak :D a smink meg hát nem tudom Apám biztos nézne egyet ha meglátna benne :D Am lehet hogy hamarosan már azt is elvárják tőlünk hogy rúzsozzuk magunk ;D

2012. júl. 6. 21:24
 23/58 anonim ***** válasza:
farok plasztika OMG mik vannak :D:D:D:D:DD
2012. júl. 6. 21:25
 24/58 nikozia12 ***** válasza:
[link] Ezerszer inkább egy ilyen férfi ...
2012. júl. 6. 21:25
 25/58 anonim ***** válasza:

nikozia12: Ezzel most egyedül maradtál. A mellkasa eleve kizáró lenne számomra! :/

A sminkről: a legtöbb színész, sztár sminkelve van, mégis bejönnek a nőknek, ez is kb arról szól, hogy a bőrhibák javítására használhatják fiúk is.

Ne értsétek félre, én ilyesmit nem várom, csak belegondoltam. Nem tartom különösebben csajosnak a sminket, sőt, szintén az érvényes, ami a plasztikára: ha kg festék van egy lányon, az minden, csak nem nőies.

Viszont az ízléses smink akár fiúknak is jól állhat, ezt így nem tudom.

2012. júl. 6. 21:29
 26/58 anonim ***** válasza:
A homcsikat meg nem tudom, hogy mossátok bele. Jó 50-60%-uk nagydarab, szőrös fazon.
2012. júl. 6. 21:31
 27/58 nikozia12 ***** válasza:
Sebaj :D Több ilyen marad nekem :D
2012. júl. 6. 21:32
 28/58 anonim ***** válasza:
27: Hát tőlem biztosan nem kell féltened őket. :D
2012. júl. 6. 21:33
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

lábamat...borotválni?....hamarabb csapnám le fejszével....

meg cicomázni? szolárium?....aztán jön a shoppingolás meg a manikűr és a smink....én nem érezném ilyenek után magam férfinak

2012. júl. 6. 21:36
 30/58 anonim ***** válasza:

Sajnos a férfinak alkalmazkodni kell a helyzethez, fel kell találnia magát, helyt kell állnia. Hol így, hol úgy! Másképp kipusztul a fajtája, a génjeit nem tudja továbbadni.

Ha manapság ezt várják a lányok, aki rugalmas, az úgy van vele, megéri.

2012. júl. 6. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!