Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy negatív bók? A bókot, ennyire kell/lehet komolyan venni?
A negatív bókot úgy értem, hogy elsőre mikor hallod akkor ezt gondolod:óó milyen kedves aztán ahogy elgondolkozol rajta rájössz,hogy ezt igazából csak illendőségből mondta, vagy csak lerázó duma kedvesen.(ne keverjük azzal amikor csak csipkelődünk egymással)
18/F
deszép karkötő van a füledbe.
lányok ezen általában megmerevednek, de aztán elröhögik magukat.
vagy aztmondod olyan vagy mint egy gumimaci. megnézed az arckifejezését.
aztán benyomod azt utána hogy színes, édes, elragadó, aki mindig harapni való :D
Ez 2 esélyes dolog.
Én is van hogy mondok olyat hogy utána elgondolkodom rajta és rájövök hogy 2 értelmű is lehetett. Meg van hogy észre se veszem hogy mondhattak negatívból is bókot. Ezt szerintem csak az tudja aki mondja. Amúgy a csajok közt is van 2 féle. A jóindulatú és a rosszindulatú. De általában rá lehet jönni hogy nem kedvel egy lány ha sose szeret veled beszélgetni mindíg leráz elkerül ha tud nem ér rá sose semmire mindíg mással beszélget hogy ne veled kelljen beszélgetni stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!