Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy lány flörtöl velem? Miket csinál/mond egy lány aki flörtöl egy sráccal?
Utolsónak igazat adok.
Erre egy kis történetet írok is ami velem történt.
Egyszer felhívott egy régi osztálytársam (egy lány) kedves hangon azzal ,hogy ráérek e és lenne e időm beszélgetni vele??
Villámcsapásként ért a dolog fel se fogtam hirtelen mert erre nem számítottam. Mindig bejött nekem ez a lány. Aztán később visszahívtam hogy hol találkozzunk?? Mondta nálam is jó ha nem probléma! :) :) :) Dehogy probléma kedves semmi nem probléma gondoltam magamba!..
-Fú körbenéztem rájöttem hamar olyan a lakásom mint egy raktár..
Kitakarítottam elmentem a legközelebbi boltba venni valami függönyt meg szőnyeget ,hogy ne tűnjek már olyan igénytelennek! Elvégre randim lesz!! :D
Hót rusnya függöny meg szőnyeg volt csak de annál drágább.. Ú mondom nem érdekel jobb mint a semmi. spórolt pénzem 90%-át otthagytam ezekre a hülyeségekre a boltba. Mondom májkrém egész hónapba meg tészta ,de ez se érdekel mert RANDIM LESZ!!
Másnap eljön a találkozás idelye. Aludni is alig bírtam este örömömbe..
Másnap büszkén nyitom az ajtót berendezett kis kecómba beengedem a lányt leültetem az asztalhoz. Megkínálom üdítővel és tenném fel a kérdések sorát,
"Erre elővesz a csaj egy dossziét és elkezdi mondani a betanult dumát és tukmálni rám hogy lépjek be az XY biztosítóba mert milyen jól járok majd!! :o :o :o :(
Akkorát estem pofára hogy szerintem a hatodikon is hallották. :P
Szóval ennyit a kedvességről és a mosolygásról meg a jelekről..
4.vagyok
azért telón keresztül más ezt érzékelni és én nem azt mondom h ez tuti kizárt amit a kérdező kérdezett csak épp nem mindig igaz
de amúgy nagyon peches voltál kedves 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!