Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú vagy egy lány mit élvez azon, hogy játszik, flörtöl minden ellenkező neművel?
Figyelt kérdés
Van,akit zavarnak az ilyen típusú emberek,ők mit élveznek a saját személyiségükben???Mi jó nekik ebben a viselkedésben???2012. febr. 15. 18:58
1/8 anonim válasza:
Mi rossz benne?
Flört alatt te mit értessz?
2/8 anonim válasza:
Én is flörtölgetek ,és hidd el,megéri, iylen apró flörből lett nekem mind3 kapcsolatom;)...most az más kérdés,h mind3 elég hamar véget ért:S
3/8 A kérdező kommentje:
De ha van párja az illetőnek ??
2012. febr. 15. 19:03
4/8 anonim válasza:
Párom van és lehet hihetetlen egykét embernek, de az évek alatt egyszer se flörtöltem mással.
Szeretem a barátom, nem vagyok más pasira kíváncsi. 19/L
5/8 anonim válasza:
Tehát te arra gondolst kérdező, hogy miért csókolgatnak, dugnak más embereket bizonyos emberek a párjukon kívül?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásod,és a hozzáállásod is tisztelem,csak nem ez volt a kérdés.
2012. febr. 15. 19:14
8/8 A kérdező kommentje:
Enélkül nincs annyi önbecsülésük,hogy kiegyensúlyozottak legyenek ?
2012. febr. 15. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!