Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is ribanc vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ribanc vagyok?

Figyelt kérdés

Bnőmmel voltam tegnap bulizni, és a végén mondta nekem hogy az vagyok, meg hogy miket csinálok, de igazából semmit. ezt arra értette hogy buliztam, néhány sráccal meghívattam magam piára, csókolóztunk meg hagytam hogy simogassanak és megujjazzanak, és emiatt. de szerintem ebbe nincs semmi rossz, nem dugattam meg magam, nem szoptam f*szt stb.

16/L

2012. júl. 6. 11:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Jó esetben még valami fertőzést is elkaphattál, mert gondolom ujjazás előtt a srác/lány nem mosott kezet....
2012. júl. 6. 22:56
 32/39 anonim ***** válasza:

16 évesen??? Fasza! Edesanyád helyében és elásnám magam, hogy ilyen okos és jólnevelt lányom lett!

Anyád inkább nyelt volna le annak idején...

2012. júl. 20. 08:20
 33/39 Vuk-91 válasza:
Addig jó amíg az vagy, annál kevésbé fáj ha járni látlak valakivel.
2013. jan. 28. 14:15
 34/39 anonim válasza:
Ne kamuzzá', me' rádverek!
2018. jan. 14. 16:56
 35/39 anonim válasza:
Ha megujjazhatlak én is akkor azt mondom nem vagy az.Fizetek italt is. :)
2018. jan. 16. 07:06
 36/39 anonim válasza:
Az vagy, ez nem kérdés
2018. jan. 18. 13:31
 37/39 anonim válasza:
Meghívhatlak egy piára? :D
2018. júl. 19. 10:27
 38/39 anonim válasza:
És ha az vagy akkor mivan? Ha jól esett, szard ki ki mit gondol!
2022. nov. 13. 09:28
 39/39 Sean Karpati válasza:
Ez teljesen ok. Akár f@szt is szophattál volna. Ez mindenkinek a magánügye. Legalább nem vagy prűd. A srácok szeretni fognak. Ez nem kurválkodás, csak lazulni akarsz.Teljesen ok.
2023. febr. 7. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!