Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen ribanc? Egyáltalán ribanckodó az ilyen? 17/L
Én nem r!banckodásnak mondanám... csak viccesnek.
Szüzen a szexről beszélni olyan, mint a fagylaltokról úgy ,hogy soha életedben nem ettél fagyit.
Szóval inkább vicces vagy. De tartja a mondás mindenki arról beszél, amit nem csinálhat. :D
Ha még szűz vagy, akkor beszélhetsz róla, de ez csak elmélet. Mézesüveg kívülről nyalogatása, ha úgy jobban tetszik.
Nem ribanckodás, de elég fura dolog, a szexről nem beszélni szokás, hanem csinálni.:)
Lehet, hogy attól félsz, hogy unalmasnak gondolnának,ha nem beszélnél róla, mert tény, hogy ez a téma mindenkinek izgalmas, főleg egy buliban... de inkább gondoljanak unalmasnak, mint egy ribancnak, akinek hiánya van, nem?:)
Hidd el, hogy, aki izgalmasnak talál téged, azt akkor is vonzani fogod, ha meg sem szólalsz. Sőt, sokszor kiábrándító, ha egy lány "tapasztaltan" beszél a szexről. Szóval ne riaszd el a normális srácokat, akik boldoggá tehetnének téged.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!