Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen ribanc? Egyáltalán ribanckodó az ilyen? 17/L
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek valahova hétvégére, szeretek inni és mivel felszabadulok, elég sokat beszélek a szexről, de nem olyan értelemben, hogy 'jaj, de hiányom van már', hanem a szexuális szokásokról, nézetekről és magáról a szexről mint aktusról. Ezt sokan furcsának, kihivalkodónak találják, egyrészt az miatt is mert még szűz vagyok, és hogy-hogy ilyen "tapasztaltan" tudok beszélni erről, másrészt meg mert különben egy elég visszahúzódó lány vagyok. Ezt miért gondolja sok ember pi*áskodásnak?2012. jún. 16. 18:26
11/12 anonim válasza:
Ez nem baj,teljesen normális,hogy ebben a korban szeretsz beszélni a szexről.Az a ribanc aki 14 évesen már nem beszél róla hanem csinálja,te ettől nagyon messze vagy szerencsére.Nem is kell neked még feltétlenül csinálni,de az hogy érdekel teljesen rendben van.Azért arra vigyázz,hogy ne vidd túlzásba,mert azt fogják hinni,hogy nagyon ki vagy éhezve és téged csak az érdekel.Nem baj,ha néha ilyesmiről dumáltok,de azért legyenek más témák is.
25F
12/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy rib@anc,csak vannak témák amik "tabunak" számítanak és ezért ha valaki csak úgy a szexről kezd el beszélni az emberek egyszerűen nem tudják hova tenni. Sokak valószínüleg konzervatív családban élnek és kiskoruktól beléjük lett nevelve,hogy erről nem illik beszélni,erkölcstelen és ezért nehéz elfogadniuk,hogy te ennyire liberális és nyitott vagy. Ha belegondolunk,manapság a csapból is erotika folyik(reklámok,filmek,videoklippek,internet) csak nem tudjuk "feldolgozni" mert illetlenség szóba hozni. Pedig szerintem jót tenne,ha erről a témáról is lehetne őszintén beszélgetni anélkül,hogy romlottnak néznék az embert:D Végülis ez a 21.század, mint tudjuk a szex természetes dolog,hozzátartozik az élethez.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!