Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is ribanc vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ribanc vagyok?

Figyelt kérdés

Bnőmmel voltam tegnap bulizni, és a végén mondta nekem hogy az vagyok, meg hogy miket csinálok, de igazából semmit. ezt arra értette hogy buliztam, néhány sráccal meghívattam magam piára, csókolóztunk meg hagytam hogy simogassanak és megujjazzanak, és emiatt. de szerintem ebbe nincs semmi rossz, nem dugattam meg magam, nem szoptam f*szt stb.

16/L

2012. júl. 6. 11:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány" srác megujjazott "néhány" italért cserében???

És elvileg nem dugattad meg magad, és nem szoptál f@szt....

Értem.

Apád agyonvágna, anyád sírna, te pedig jó uton jársz, hogy nagy ribanc légy. Dugásért/szopásért mit kérsz?

2012. júl. 6. 11:54
 12/39 AvernusTriad ***** válasza:
Jap. Csoda, hogy még megvan a barátnőd.
2012. júl. 6. 11:55
 13/39 anonim ***** válasza:
Elég nagy ribizli vagy igen.
2012. júl. 6. 11:55
 14/39 A kérdező kommentje:
Nem ittam magam seggrészegre, és kizárt hogy bármilyen ismeretlen emberrel lefeküdjek, csak jól esett. És ez nem mindennapos!
2012. júl. 6. 11:56
 15/39 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem vagy az. Hol laksz?:D
2012. júl. 6. 11:56
 16/39 anonim ***** válasza:
Emberek! Vegyétek már észre, hogy ez kamu. Egy ribi soha nem keres önigazolást, pláne nem így.
2012. júl. 6. 11:57
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

van egy jó hírem! nem vagy rbanc

k*rva vagy..... csak neked nem ppénz adtak a szexuális szolgáltatásért, hanem ingyen piát

2012. júl. 6. 11:58
 18/39 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy.
2012. júl. 6. 11:59
 19/39 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy vagy az. Legközelebb hol bulizol??? :D
2012. júl. 6. 11:59
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Most ha azt irom, h ha leittad magad, az lehetne valamiféle "mentség", mert biztos ennyi idösen sokan elvesztik a fejüket, és EGYSZER csinálnak valamit, amit inkabb megbannak, meg amire nem szivesen emlekeznek, es nem mondjak el senkinek, es imadkoznak, h senki ne mondja el senkinek, aki tud rola... De ez, hat hogy is mondjam.. Te alig ittal, nem voltal reszeg, es ugy elvezted, hogy olyan fiuk akikkel talan akkor talalkoztal elöször, lesmárolnak, megujjaznak, raadasul többen is. Köszönd meg a baratnödnek h szolt, adj halat az Istennek h nem tagad le, és sürgösen valtoztass magadon valamit, mert ettöl nem jó csaj vagy, haenm egy ordas nagy riherongy, akit mindenki csak egy lyuknak fog nezni.
2012. júl. 6. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!