Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 110kg lány vagyok, a barátom 55kg. Nagyon gáz?
"ez a nő a képen kórosan elhízott?Mert akkor én is tényleg az vagyok"
Atyaúristen, neked most komolyan nem világos, hogy 110 kilóval kórosan elhízott vagy-e? IGEN! Ennyi kiló RENGETEG egy nőnek, magasságtól függetlenül is.
Nem értem a kérdést? Miért lenne gáz? Ha a barátodat nem zavarja akkor nem gáz. Ha így ismert meg akkor az azt jelenti, hogy így is tetszel neki. Ha később híztál elabból lehet gond, mert nem ilyennek ismert meg.
Szégyenkezned nem kell miatta, de ettől függetlenül érdemes lenne lefogynod, mert 110kg az tényleg sok és egészségügyi problémákhoz vezethet.
A külsőt nem kg-ban mérik. Láttam már olyan 100kg körüli lányt aki olyan szép volt, hogy nem zavarna a súlya és láttam már olyan 45kg-osat aki akkor sem kéne ha fizetnének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!