Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrál ennyire, hogy a lányok azzal és akkor szexelhetnek, szerezhetnek párt maguknak, amikor csak akarnak, míg mi fiúk, akik nem különösen jóképűek, magasak, izmosak, pénzesek, azok meg még a rondább lányoknál is esélytelenek?
165 centis loser
175 centis lány vagyok :P
Egy menet előtt,alapból tisztázni kell hogy ki a góré.
Szexnél nincs olyan hogy a nő dirigál.A nőnek tudnia kell megadni mind azt,amit a férfi kíván.
De ha a nő ezt nem akarja megtenni,akkor elkell küldeni ahova gondoljuk,igy a nő rájön hogy hát akkor jó engedek.
Ha mégsem sikerülne akkor tényleg küld el a jó sunyiba,és mond meg neki hogy akkor dugjál fel magadnak bármit,csak ne engem.Ezt kéne minden pasinak,igy kezelni a helyzetet.
Igaz,ehez kell egy kis szigor,és önuralom,de ha mindenki ezt megteszi akkor biztos hogy a nők 99 %-a rájön hogy nem ugy van az :))) Éljenek a nők,de csak bizonyos körökben! Nem kell megengedni nekik mindent.Egyik ismerősőm szaván élve " Tudni kell a nőt nevelni"
Kedves kérdező!
Nem tudom ki, vagy, lehet, hogy a múltban már váltottunk privátot, mert volt már fiú. aki küldött nekem képet magáról nagyon helyes volt. És kb. 26 percig szimpatikus is. Ismeretlenül elkezdett anyázni, megmondani, hogy nekem biztos csak a jóképű pénzes férfiak kellenek, és olyan dolgokat vágott a fejemhez, mint te. Pedig egy szóval sem mondtam ilyesmit, egyszerűen azért nem akartam vele találkozni, mert messze lakik. Pedig én kedves voltam...
A lényeg: ha minden lánynak a torkához ugrasz, ne csodálkozz, ha elmenekülnek.
Mondtad még azt is, hogy jó lehet nőnek lenni, mert azok mindent megkapnak. Nos, kevesebb tesztoszteronnal, és több ösztrogénnel a szervezetedben talán nem is vágynál ennyire a szexre, legalábbis nem mindenkivel..
Más: valaki mondta, hogy a mai lányok, meg hogy divat.
Nézz már szét: a szarvas, a medve, a nyúl, és általában az összes emlős így működik. A férfiak megküzdenek a nőkért, aki nyer, az továbbíthatja az örökítő anyagát.
GENETIKA!!!
Törődj bele! Így volt mindig, és így is lesz.
Minden életforma, még az eukarióták létezésének is egy célja van: szaporodás
A férfiakban az az ösztön él, hogy továbbadják az örökítő anyagot, lehetőleg minél több egyed felé.
A nők hordják ki az utódot, így az ő feladatuk eldönteni, hogy mely egyed genetikai állománya a leginkább megfelelő,
És igen, minden hím udvarol.
És ha nem tudsz becsajozni, az azt jelenti, hogy még a pingvinek is jobban tudnak udvarolni, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!