Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrál ennyire, hogy a lányok azzal és akkor szexelhetnek, szerezhetnek párt maguknak, amikor csak akarnak, míg mi fiúk, akik nem különösen jóképűek, magasak, izmosak, pénzesek, azok meg még a rondább lányoknál is esélytelenek?
Akko meg torodj bele, hogy csunya pasikent csak szexre nem sok eselyed van. De nyilvan te sem a 120 kilos lanyokra hajtasz, szal igy jartal.
Ha a lanyok csak eszkozok neked, nemtom miert lepodsz meg, hogy te is csak az vagy nekik. Tudod. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
ma 02:09
Azért nem tudok beletörődni, mert egyrészt nem vagyok igénytelne, kövér, hanem vékony, sportos vagyok, másrészt meg hallottam már olyat, hogy tetszettem lányoknak, akkor talán mégsem lehetek annyira ronda, talán átlagos vagyok és ezért nem másznak rám a lányok. Ráadásul, ha egy idegen lányt azt mondja a képemet látva, hogy nem is hiszi el, hogy nem volt még barátnőm, mert helyes vagyok, akkor itt valami gubanc van már és ezért sem tudom lejjebb adni az igényeimet, nem mintha menne egy hájas nővel, sosem vonzottak a kövérek, bár sokszor kívánom, bár ne lennék ilyen felszínes,mint a mai lányok, de megkaptam azt az átkot, ami miatt a lányok inkább mást akarnak helyettem.
Na figyelj!
Mindenkit hajtanak el. Bunkón, kedvesen, vagy csak szimplán lesz@rják. Akkor mi a f@szom van?!
Menni kell tovább. Keresni, ismerkedni.
Volt egy pár nőm, nem is kevés. Tudod, mi volt még több? Aki elhajtott a pic$ába. Akkor meg mi van?! Semmi értelme rinyálni, attól csak rosszabb lesz.
Szarul nézel ki? Találd ki, hogy milyen haj, milyen megjelenés illik hozzád, ami előnyös neked!
Félénk vagy, nem tudsz beszélni? Gyakorold!
Nincs pénzed? Lehet, hogy meglep, de közel sem kell annyi pénz a csajozáshoz, mint hinnéd. Főleg, ha "normális" nőt keresel, aki nem a pénzre hajt. Ha tetszel egy nőnek, akkor azt is értékelni fogja, ha sétálsz és beszélgetsz vele. Igen, vannak ilyenek. Nem is kevés. Mondok durvábbat: rengeteg köztük, aki nem csak átlagos, helyes lány, hanem egyenesen gyönyörű.
Egy siker egy lánnyal, aki tetszik, úgy is elfeledtet minden kudarcot. Nincs olyan ember, aki nem találja meg a párját. Csak olyan van, aki feladja. Az olyannak meg nincs joga kritizálni egy egész bolygó lakosságának felét.
26/F
01:22 igen az 1:08-as írásommal kicsit beégtem mert este van és fáradt vagyok, össze vissza írkálok. Tudod egyesek dolgoznak napközbe, nem pedig a seggüket vakartatják egész nap.
bye ribi.
nos engem pl nem érdekel, ha egy lány "csunya" vagy "husi", csak legyen számomra vonzó (álljon fel a farkam ha a szemébe nézek).
Szeptember óta csajozok, föleg a pesti éjszakában, de sem csajom, sem nemi életem nem lett a folyamat eredményeképpen MÉG MINDIG! Pedig nem szüzen kezdtem bele, hanem volt elött csajom 1 teljes évig. Nem jellemzö rám, hogy "elhajtanak", max már eleve szóba se akarnak állni velem, de aki igen, az általában egész estére a társaságom lesz. Az más dolog, hogy dugni nem fog hazajönni, mert nem vonzódik eléggé, viszont az még nagoybb gáz, hogy randin se lesz dugás, ha egyáltalán lesz randi. Pl multkor egy lég vadóc növel kavartam, konkrétan a nyelvemet harapdálta, meg lemarkolta a farkamat, de nem lett sex. Utána randin meg már smárolni sem akart, mondván, hogy neki akkor tetszenék, ha nem nyomulnék. Akkor most nem értem mivan? Tetszem, de nem tetszem? Na és ez a lány pl egy telt lány volt, nem volt dagi, hanem husi volt, szép arccal, nagy cicikkel. Nagyon jol nézett ki még feszülős farmerban is. Ugyanakkor másik nötipus akitöl azonnal feláll a farkam, azok a titkárnö kinézetü lányok, szemüveggel. Akad néhány alacsony, nagymellű, de vékony, szemüveges lány, akiktöl alapjában véve annyira megilletödöm, mintha szupermodellek lennének.
De volt már olyan, hogy megláttam a tánctér másik végén 1 szemüveges vékony lányt, keresztültrappoltam a tömegen, és megmondtam neki, hogy nekem nagyon tetszik. Olyan 20 perc mulva már tenyérrel mászkáltam a lábai közt.
Na és velem sem dug nagyjábol SENKI. De még csajom sincs, mert akik erre erösen vevők lennének, azok nem tetszenek eléggé.
És nem kell jönni azzal, hogy a külső számit nekem is és ne ugassak, mert ez csak félig meddig van igy.
szóval: amelyik lány mondjuk "csunya", de van szexuális kisugárzása, azt valoszinüleg sokan észre fogják venni. Tegnap vakrandiztam társkeresöröl egy lánnyal, nem volt kémia egyáltalán, de jo társaság volt beszélgetésre. És mondta a pasizós kalandjait, és nem értettem, hogy a kigyurt csávok miért érik be ilyen növel. Lehet nekik az tetszik. CSak nem értem miért gyurták ki magukat, ha én a szörnyen edzetlen külsömmel is simán megdughattam volna ezt a nőt, ha nyomulok. Ha már kigyurom magam (tök mindegy, hogy vizizom), akkor már inkább a szebb nökre nyomulok, függetlenül attól, hogy a 180 centis, zömök testű, visszeszeres lábú német tinire is kangörcsöm támad.
Ja és leirom még egyszer:
nekem sem jön össze a muff. A lányok valoszinüleg sosem fogják megtapasztalni, hogy milyen amikor SENKINEK nem kellenek. Egyébként meg oké, hogy dugnának titeket sokan, de annak nagy része kb fél perc alatt végezne bennetek vagy fel se állna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!