Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrál ennyire, hogy a lányok azzal és akkor szexelhetnek, szerezhetnek párt maguknak, amikor csak akarnak, míg mi fiúk, akik nem különösen jóképűek, magasak, izmosak, pénzesek, azok meg még a rondább lányoknál is esélytelenek?
ma 01:50
Ez mind szép és jó, de komolyan nézz már szét a lányok többsége milyen kis rib&nc lett! Komolyan rendes lányt találni manapság olyan, mint tűt keresni a szénakazalban!
ma 01:52
Na, de épp az a lényeg, hogy nem kell szenvednetek hiányban, lányok, nem úgy, mint nekünk átlagos vagy csúnya fiúknak. Érted már mi a lényeg?!
Te boldog lehetsz, bármikor szexelhetsz, mi viszont nem. Ezért jobb nőnek szüleni manapság, ráadásul hatalmatok is van a fiúk felett, mert zsarolhatjátok szexxel, ha vesz valamit a szerencsétlen fickó, akkkor lesz szex stb. Húgomtól tudom, hogy egyre több ilyen lány van, a tini lányok is szépen elsajátították a szakmát, a lányoknak megvesznek a fiúk sok mindent, mert cserébe azt remélik, hogy szexet kapnak, de a többség csak kihasználást és fájdalmat szenved el a lányok aljas, erkölcstelen, romlott viselkedése miatt.
Állítom a mai fiúk közt több rendes, tiszta szívű van, mint a lányok közt.
ma 01:55
Kicsikém még mindig nem érted a lényeget. Még szép, hogy van önbizalmad, nem volt nehéz dolgod, csak széttenned alábad pár fickónak és máris úgy érezhetted magad, mint egy vonzó, értékes, kelendő nő, akiért a sok szerencsétlen fickó bármire képes lenne. Így nekem is könnyen lenne önbizalmam és nem ott tartanék, ahol.
Par lany elkeseritett. Es?? Van meg tobb millio. Attol, hogy 20 csalodasz okozott, meg nem szar mindenki. Amugy meg itt is sok pasi inkabba amiatt nyafog, hogy szexpartnert nem talalnak. Szexpartner keresesben tenyleg a kulso a legfontosabb. Parkeresesben az elso benyomas a kulso, de utana a szemelyiseg fontosabb. Engem pl a volt baratom egyaltalan nem vonzott kulsore, pont az ellenkezoje volt azoknak, akik tetszenek. De par honap ismerkedes utan megis elkezdtem jokepunek latni.
Az a baj, hogy mindent azonnal akartok, nem tudtok honapokig ismerkedni. Ha a csaj 2 het udvarlas utan mar nem a tietek, akkor magat kereto hulye p*csa. Persze nen mindenki ilyen, de en mostansag ilyenekkel talalkozom. Remelem hamarosan megtorik ez a statisztika :)
ma 01:55
Én csak azért tartok itt a mélyben, mert ti lányok így lenéztetek, kigúnyoltatok a külsőm miatt. Szétromboltátok a maradék önbizalmamat is, mégis mitől kéne optimistának és a szebb jövőben bizakodónak lennem?!
Ha pinám lenne, tuti jó életem lenne! Ma már nőnek kell születni, én mondom!
ma 02:00
Én például azért akarok gyorsan eredményt, mert ha a lány nem érdeklődik, nem akar tőlem semmit, akkor elkönyvelem, hogy ennek se jöttem be és állok is tovább, mert szívtam már meg lányok miatt, minek gürcöljek olyanért, akinek nem jövök be külsőre, meg nem tesz semmit a kapcsolatért. Tudod milyen megalázó, hogy csak én keresem, felőle meg is dögölhetnék? A mai lányok márpedig ezt csinálják, elvárják, hogy a fiú patttogjon értük, mindent ő csináljon, ők meg szépen várják a sült galambot.
ma 02:03
Mert a mai lányok másra nem jó, komolyan csak csalódni lehet mindben, jellemre elviselhetetlen sok közülük és még csodálkoznak, ha csak a szexre kellenek nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!