Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem frusztrál ennyire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem frusztrál ennyire, hogy a lányok azzal és akkor szexelhetnek, szerezhetnek párt maguknak, amikor csak akarnak, míg mi fiúk, akik nem különösen jóképűek, magasak, izmosak, pénzesek, azok meg még a rondább lányoknál is esélytelenek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 01:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Mindig a nők válasza volt sorsdöntő, de szerencsére haladva előre a kórral, talán egyszer odajutunk, hogy ez fordítva lesz.

Régen a nők nem voltak ennyire szexéhesek, ma már igen.

Régen a férfiak mentek pasizni, ma már a nők is.

Ahogy haladunk a kórral, egyre jobban változik ez az egész. És igen én lennék a legboldogabb, ha az egótol teli nők, egy darab pasit nem találnának maguknak, mert minekünk pasiknak meglennének azok, akiket akarunk.

Evolúció...

2012. júl. 5. 01:08
 12/47 anonim ***** válasza:
2012. júl. 5. 01:13
 13/47 anonim ***** válasza:
35%

Ez nem evolúciós... ez a szenny divatok megjelenése óta fokozatosan következett be. A nőnek kezdetben hosszú szoknyája volt, ha ár a bokája kilátszott prostinak titulálták, majd idővel egyre rövidebb lett az a szoknya, mára pedig teljesen eltűnt. A divat tehet az egészről és azok akik ezt a divatot bevezették, a sok flúgos csaj meg csávó, igen, CSÁVÓ, meg megy ezek után a divatok után...A férfiakból is nőt akarnak csinálni. Már mindenkinek az agyára ment a "trendi, dizáájnos" viselet. Engem meg kinéznek mert normálisan öltözködöm és nem öntök egy vödör nyálat a fejemre. Csak azért nem tetszem valakinek mert szemüveges vagyok? Nem vagyok ronda az istenért, foglalkozom magammal, ápolt vagyok, sőt még izmaim is vannak és úgy érzem nem vagyok hülye sem, de nem igaz már hogy a nők semmibe vesznek, és akkor iylen doktorossz féle pancser óbégat hogy mekkora lúzerek vagyunk? Ez már undorító!

A nőknek az sem tetszik ha már a mellkasodon szőr van, vagy megnöveszted a hajad, vagy egy kis túlsúlyod van...akkor már úgy kezelnek mintha leprás lennél, nem viccelek így van! Ezeket nem érdeklik a belső értékek...csak a külsőségekre mennek, összejönnek egy agyonkigyúrt agynélküli majommal, vagy egy nyálas kis gizda rózsaszínbe öltözött lenyálazott fazonnal, akinek a pofikája olyan mint egy 8 éves kisfiúnak a 18. századból, és csodálkoznak a nők hogy komolytalanok a választottjaik és hamar véget ér velük a kapcsolat. Az ilyen hozzáállással magukat minősítik le. Az ilyen nőket nem tudom komolyan venni.

2012. júl. 5. 01:20
 14/47 anonim ***** válasza:
77%

Lehet h van nőknek pasikból több választék, de mégis mindig ugyanazt dobja a gép a legtöbb magyar pasinál, h bizalmatlan, pesszimista, előítéletes, nem tud örülni a jónak, hárítja a felelőséget, negatív tapasztalatokat nem tudja tanulságként kezelni, sérelmüket tovább cipelik. Nehéz olyan pasit találni aki megfelelne ahoz h társ legyen, de tisztelet a kivételnek. Talán ez az egész párkeresősdi is pozitiv negativ visszajelzések az embereknek, h miben fejlesszék még magukat, jellemformáló.

Ha a nők nemvárnának el dolgokat, a pasik elengednék magukat, és fordítva is.

2012. júl. 5. 01:26
 15/47 anonim ***** válasza:

A pasik azért találnak nehezen párt, mert lehet h kedvesek, pénzesek ismosak, de mellette van egy olyan rossztulajdonságuk amivel bukják az egészet! Erre kéne gondolni!

Mit csináljak egy gazdaggal, aki érzéketlen, vagy egy izmossal aki nagyképű, vagy egy jólelküvel, aki kivül igénytelen. Nem kell a maximumon lenni, de törekedni kell rá. És ha tetszik ha nem a biológia törvényét mindenkinek el kell fogadni: erősebb kutya...:)

2012. júl. 5. 01:29
 16/47 anonim ***** válasza:
21%
Akkor nem privátozunk cicus:) Nem baj. amúgy is külföldi nőt fogok szerezni, mert rájöttem hogy a magyar nőknél már nincs semmi keresnivalóm, valahol csak akad olyan nő aki NORMÁLIS. Ebben az országban vagy tök sötétekkel találkozok, vagy teljesen beképzeltekkel akik már nem tudják mit csináljanak unalmukban. köszönöm, ebből már nem kérek.
2012. júl. 5. 01:29
 17/47 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz.
2012. júl. 5. 01:43
 18/47 A kérdező kommentje:

ma 01:22

Na és mi ezzel a baj, így is jobban jártál, mint sok fiú, aki szenved a szexhiánytól például. Meg a szex is két emberen múlik, pontosabban a lányokon. Ha te nem akarnád megdugatni magadat, akkor megtudnád állni, de szerintem te igenis egy folyton magadat dugató szajha típus vagy és a fiúk ezt megérzik azért nem is akarnak tőled komolyabbat. Nem vedd sértésnek, én így látom, de szólj, ha tévedek.

2012. júl. 5. 01:49
 19/47 anonim ***** válasza:
86%

Utolso: tudod, naponta a pasik nyafognak itt 20 hasonlo kerdessel, nem a nok. Na, ezert nem kelletek senkinek. Mert a FERFIAK nem nyafognak. Akik ilyen kerdeseket tesznek fel, azok nem ferfiak.

Aki azt mondta, hogy privatozzunk: a kovetkezo valaszok kozul egyiket sem en irtam, ha megnezed a %-okat, akkor ezt lathatod is.

Valamelyik valaszadonak: en egy hosszu haju, pocakos, nagyon csoro sraccal voltam egyutt evekig, sosem csaltam meg, es nem hagytam ott senkiert, kozos megegyezessel szakitottunk, es azota (tobb, mint 1 eve) nincs is senkim, mert akit talaltam is, az sem akart komoly kapcsolatot. Megsem hisztizek itt naponta, hogy minden pasi milyen kocsog es csak a szexre hajt.

Szerintem az a baj, hogy csak azt latjatok meg, amit latni akartok, az ezer meg ezer kivetelt eszre sem veszitek, ami megcafolja az allitasotokat. Ezen a szemleletmodon kene valtoztatni, es maris minden jobb lenne. Ha sok no utasit vissza titeket, akkor bennetek van a hiba, nem a nokben. En mindig magamban keresem a hibat, valtoztatok, es igy leszek egyre jobb... Igy fejlodik az ember.

2012. júl. 5. 01:50
 20/47 A kérdező kommentje:
Ja meg a másik kedvencem, amikor itt is ugatnak ezen az oldalon a lányok, hogy nekik a belső számít igazából, nem a külső, erre meg valójában csak a külsőségeket nézitek egy férfiben, hihetetlenül el vagytok kényelmesedve, kényeztetve ebben az országban, amiben sajnos a sok magyar férfi is hibás, de a média és egyéb szennyek is nagy hatással voltak a mai lányokra, sajnos.
2012. júl. 5. 01:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!