Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt felhasználók. Mennyi igaz abból, hogy a fiúknál a bulizásnak, a szexnek és a farok méretének köze van egymáshoz?
A LÉNYEG: milyen gyakran bulizol, hány csajjal feküdtél le és mekkora a farkad?
Valahol halottam, hogy akinek nagy a pénisze az magabiztosabb, könnyebben (bátrabban) megy oda csajokhoz ismerkedni és így többet is szexel.
Aki viszont szexel az gyakran jár buliba, hisz itt csajozik be.
Megkérném a fiúkat, hogy írják le, hogy eddig hány csajjal feküdtek le, milyen gyakran járnak bulizni (szórakozóhely, házibuli) és, hogy mekkora a péniszetek.
Ez csak egy felmérés. Nem fogom sehova kitenni....
Kérlek benneteket, hogy őszintén válaszoljatok.
Még nem szexeltem.Hát házibuliba szoktam járni haverokkal meg iszogatni, de bulihelyekre nem.
Régebben zavart a méretem, de mostmár egyáltalán nem, csak valahogy nem tudok jól elcsevegni egy lánnyal sem szóval barátnőt nehezen szerzek (volt már 3, de mindegyik rövid kapcsolat).Koromhoz képest jó testem van szerintem, arcom gondolom átlagos.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!