Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt felhasználók. Mennyi igaz abból, hogy a fiúknál a bulizásnak, a szexnek és a farok méretének köze van egymáshoz?
A LÉNYEG: milyen gyakran bulizol, hány csajjal feküdtél le és mekkora a farkad?
Valahol halottam, hogy akinek nagy a pénisze az magabiztosabb, könnyebben (bátrabban) megy oda csajokhoz ismerkedni és így többet is szexel.
Aki viszont szexel az gyakran jár buliba, hisz itt csajozik be.
Megkérném a fiúkat, hogy írják le, hogy eddig hány csajjal feküdtek le, milyen gyakran járnak bulizni (szórakozóhely, házibuli) és, hogy mekkora a péniszetek.
Ez csak egy felmérés. Nem fogom sehova kitenni....
Kérlek benneteket, hogy őszintén válaszoljatok.
Felőlem csinálj felmérést, de egy felmérés lényege, hogy hiteles legyen.
Itt meg ne számíts hitelességre, ez itt hantázók gyülekezete.
(Akinek nem inge ne vegye magára)
nekem viszonylag nagy farkam van 18,5 hosszú 4,5 vastag, de más probléma miatt, nem nagy a magabiztosságom (esztétikai, de eltüntethető).
De ez csak így a szexuális viszonyok kerülését okozza nálam. DE amúgy jól kijövök a csajokkal.
De amúgy a mérettől nem hiszem hogy bárki is magabiztos lesz, max a jó testétől.
Lemaradt: főleg ha a fiúkat kérdezed, és főleg ha a méreteikkel és a "hódításaikkal" kapcsolatban.
Még azt a lány is bele fogják számolni, amelyikkel az oviban együtt legoztak...
28 év
olyan 17 centi
10-12 csajal voltam
nem járok gyakran bulizni
De énis minden nap más csajt akarok dugni, mert az a menő. Csak sajnos kicsi a farkam és nincs önbizalmam. Szerintem akinek komoly barátnője van és nem dug meg minden szembejövő nöt az vesztes, mert discoban ismerkedni és minden nap más agyatlan ribivel kefélni érzelmek nélkül, az a raj.....
Nem tudom a farok méretemet, de meg vagyok vele elégedve. A lányokkal sosem voltak problémáim, könnyen ismerkedek és bejövök a csajoknak. Eddig 2 lánnyal feküdtem le. Már rég nem járok bulizni. 3 éve párkapcsolatban vagyok, elötte sok lánnyal "jártam". Remélem segitettem.
20/F
hát hogy mennyi összefüggés van ezek közt azt nem tudom, de szerintem személyfüggő is mert extra méretek nélkül is lehet valaki magabiztos, de ha vkinek az átlagnál kisebb lehetséges h pont e miatt nem egyéjszakázgat. egyébként a kérdésre válaszolva: kb 15csaj(nem számoltam de fejben összeszámolva annyi körül van), heti 1-2buli (ha nincs suli vagy meló akkor több) és 17cm
18/F
22f
18 centi, 5 lánnyal, 2-3 hetente 1 buli elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!