Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés, de hogy szokott ez lenni?
Figyelt kérdés
Buliban mikor csaj mögött táncolok, nem szokott felállni, nem tom miért de nem, az jó vagy rossz, vagy fel kéne álljon?
AMúgy nem vagyok búza, csajokat szeretem, de nem értem miért nem áll fel tánc közben...
17/f
2012. jún. 12. 17:56
2/5 anonim válasza:
Te tényleg ennyire marhán ráérsz? nem tökmind1 feláll-e vagy sem? dugáskor álljon fel a többi meg marhán mind1... 22/F
3/5 A kérdező kommentje:
pilok, de nem sokat, miért?
2012. jún. 12. 18:04
4/5 A kérdező kommentje:
piálok*
2012. jún. 12. 18:04
5/5 anonim válasza:
mert az alkohol is kihat a férfiasságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!