Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13-15 éves fiúknak átlagosan hány centi állva és simán?
Figyelt kérdés
és egyéb ezzel kapcsolatos kérdéseim, hogy reggelente minden korosztályú fiúnak feláll? és racsizni minden korosztály tud? vagy csak amikor a nemi szerv érett rá? hány éves kortól lehet szexuális kapcsolatot folytatni vele? például a nők menstruálnak, ha kész rá a szervezetük de a férfiaknál hogy nyilvánul ez meg?2012. jún. 14. 21:17
1/9 anonim válasza:
ha a éretet nem nézzük én 9 éves koromtól bírtam volna "szexuális kapcsolatot folytatni"
2/9 A kérdező kommentje:
de ezt honnan tudtad? úgyis anonimitás van, kérlek világosíts fel mindenről a férfi nemi szervvel kapcsolatban
2012. jún. 14. 21:28
3/9 anonim válasza:
Nekem reggel feláll...olyan 17-18cm. Nem tudom pontosan, nem mérem...
16/F
4/9 anonim válasza:
18-23 cm között van! Mármint a körmérete, a hossza a 25- és a 36 cm között. Ha feláll akkor persze nagyobb.
5/9 anonim válasza:
az utolsóval maximálisan egyetértek! bár én úgytudtam, hogy 1-2 cm-rel nagyobbak ezek a paraméterek.
6/9 anonim válasza:
én 13 éves leszek és a péniszem mérete álva 11 centi.normális ez?
7/9 nexus 7 válasza:
6. kérdező kommentje: én 14 és fél éves vagyok és 13.2 cm 13 éves koromban nekem is 11 cm volt. ne aggodj lesz az még nagyobb is!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Nekem 13 évesen 4-5 centi... Ez valami betegség?? Fog még nőni??
9/9 anonim válasza:
Én 13 vagyok. Ma mértem 16.4-5 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!