Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem talizni? Mostmár elegem van. Miért húzza az agyam? Csak szórakozik velem?
Van egy srác.(16/F).Régen néha láttuk egymást-mostmár csak Ő szokott látni engem nagyonnéha.4 hete felvett msn-re.Azóta mindig rám ír, és rengeteget beszélünk(msn-en).Úgymond "udvarol".Már felhozta, hogy talizhatnánk, de konkrét időpontot nem mondott, és ennek már jópár hete.Mikor felhozom a talis dolgot, mindig azt írja, hogy "majd kéne..".Mindig csak a MAJD.Már nagyon elegem van belőle, hogy hetek óta húzza az agyam a talival.Ezért ma rákérdeztem hogy mikor lesz az a majd.Hirtelen pont mennie "kellett".Már nem tudom nem észrevenni, hogy kerüli a tali megbeszélését.Már mondtam neki, hogy szeretném látni, legalább egy pár percre, de még a camot sem kapcsolja be.Képeket láttam róla, de azok már 2éves képek...
Miért húzza az agyam? Miért nem akar talizni velem? Egyszerűen csak szórakozik velem?
/másik csaj nincs a dologban/
/nem csajozós,szivatós srác/
/említette, hogy nyár végére le szeretne fogyni,mert van egy kis háj a pociján:D - ez lehet ok arra, hogy ne akarjon talizni?/
/már a haverjával is beszélgetett rólam.nem tudom ez jelent-e vmit,de gondoltam leírom:D/
Létszi segítsetek, mert már nem tudom, mit csináljak? Hagyjam a fenébe? Nem akarom elbaszni az egész nyarat azzal, hogy nem pasizok, aztán a végén fejreejt,és nem is fog velem talizni, vagy ilyesmi...:(
16/L
Szia! Énis szinte teljesen hasonló helyzetbe voltam, mint most te. :/
Már nagyon rég óta msn-eztem egy intelligens, kedves, rendes sráccal.
Először ő hozta fel, hogy talizhatnák. Annyira örültem neki! :) Meg is beszéltünk egy napot, de konkrétat (hova menjünk stb.) azt nem. Én mindig figyeltem őt msn-en, de nem volt fent. Mint kiderült nyelvvizsgázott, és arra tanult, ezért nem volt fent. De így a tali nem jött össze.
Később megkérdeztem tőle bepótoljuk-e. Válasza erre a "persze" volt. Egy párszor még érdeklődtem a tali felől, de semmi nem történt. Vártam és vártam.
Közbe egy másik srác elkezdett nekem udvarolni és össze is jöttem vele. Azóta nem írok neki msn-en és ő se nekem. Hát ennyire voltam fontos a számára... :/
Tudom, nem egy izgalmas sztori, de én ott rontottam el, hogy konkrétumot soha nem kérdeztem. De te ne hagyd elveszni az ügyet! :)
Sok sikert! :)
Mond meg h tetszik ahogy eltudtok bezsélgetni, és szimpi neked, meg h jobban bejönnek a pcisabb pasik.
persze ne ígym hanem a saját stilusodban, csak h érzékelje, h szimpi lett és nem zavar a kinézete. adj neki önbizalmat.
Finoman próbálom... de vagy nem veszi az adást, vagy nem akar talizni.:(
Azt tudom, hogy így nem fogunk előbbre jutni, de az az igazság, hogyha úgy néz ki, mint régebben(mikor láttam élőben), akkor azoknak a helyes "pasi"knak csoportjába tartozik, akik ritkán vesznek észre hozzám hasonló lányokat. Szóval eddigi életem során talán még egy ilyen helyes srác volt, aki hajtott rám, a többi mind "alacsonyabbrendű". Ezért fájna a szívem, ha esetleg így otthagynám, csakmert nem talizik velem.:D Most várok, és bízok benne, hogy eljön végre az az nap, mikor mond egy konkrét időpontot, de már kezdem elveszíteni a türelmemet.:( De nem tudok mit csinálni, mert már így msn-en keresztül is belezúgtam.:D
Szerintem most már hagyd mindenképpen.
Úgy gondolom - én aki lány vagyok és a franc se' érti a pasikat,- hogy akkor szertett volna találkozni veled, aztán most már annyira nem. Vagy mert nem érez úgy, vagy mert más csaj van a dologban, nem úgy, mondjuk régi. Rájött, h lehet más kellene neki, elbizonytalanodott, stb.
Vagy amíg látott elérhetetlen voltál a számára, most meg h beszéltek már nem és ez "hiányzik neki".
Esetleg ha nem keresed őt, várod, h jelentkezzen, újra elérhetetlenebb leszel és majd keres. Ha meg nem, nézz másik fiú után.
Nem könnyű...amúgy nem tudom aktuális-e még. Azért remélem valamit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!