Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy srác talizni szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác talizni szeretne velem, de?

Figyelt kérdés
Egy pasi (24) ismerkedni szeretne velem, de nekem ő igy elsőre nem annyira bejövős, de nem is szeretném megbántani azzal, hogy elutasítom igy, hogy esélyt sem adtam neki. Nem kell nekem félisten kinézetű (ám nem néz ki rosszul), de kell, hogy vmi megfogjon benne (lehetőleg elsőre), a külsejében is egyaránt. A különleges kinézetű, stílusú férfiakat szeretem, mint pl Ville Valo, Johnny Depp, de K.L.Norbi is bejövős ugy, ahogy van... (csak h képet kapjatok az izlésemről). Benne nem fogott meg elsőre semmi, ahogy láttam, és nem tudom, igy érdemes-e taliznom vele, esetleges hamis reményt kelteni benne. Először láttam életemben a hétvégi bulin, nem volt alkalom megismerkedni vele ott. 23/L
2011. aug. 16. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
szivatsz csajszi? ezért van a randi hogy megtudd össze illetek-e. értem? 16/f
2011. aug. 16. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Akinek világos mi a hölgyemény kérdése jelezze!
2011. aug. 16. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de mikor legutóbb igy hagytam egy pasit közel kerülni hozzám, az lett, hogy még most sem hagy békén, és 3 éve szakítottunk már. Nagyon rossz, hogy igy kellett végződnie. Kicsit félek, hogy ez megismétlődik.
2011. aug. 16. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző kommentelőt felejtsd el!

Igazad van agy neki egy esélyt hétvégi bulin nem tudsz ki ismerni egy embert se. Adj neki egy esélyt hátha!

2011. aug. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!