Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki szeretne velem talizni, de messze lakik! Csak úgy tudnánk megoldani hogy én utaznék hozzá, mert nekem vannak ott rokonaim! Mit csináljak? Menjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Ha ő jönne akkor kevés időt tudnánk együtt tölteni.(ja, és eddig egyszer találkoztunk, de rendszeresen beszélünk)
2008. júl. 6. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első találkozás és a beszélgetések voltak annyira jók, hogy megérje neked elutazni a rokonokhoz, akkor miért ne? :)

De ha az említett rokonokat nem kedveled/nem vagytok túl jóban, és még a sráccal kapcsolatban sem vagy mindennel teljesen tisztában, akkor én nem erőltetném a dolgot, esetleg később :)

2008. júl. 6. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át,hogy van e olyan szinten e ez a kapcsolat,meg vagytok e annyira fontosak egymásnak,hogy megérné e mindig neked oda leutazni hozzá.
2008. júl. 6. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Még nem vagyunk együtt,csak ismerkedünk!Nekem bejön,meg ő is mondta h már szeretne látni meg minden!

És a teljes nevét sem tudom csak a keresztnevét!:D

2008. júl. 6. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
hih:) átérzema sorsodat:)) nálam is ez a szitu tök jól kijövünk, egy húron pendülünk, csak 150km áll közénk... a fiú nem akar menni hozzád? annyit igazán megtehetne érted, s városnézés közepette ismerkedtek, s mégis te lehetsz fölényben " ". :)
2008. júl. 7. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy-egy tali még nem a világ. Csak azért mindenképpen tartsátok szem előtt, hogy ha összejönnétek, mennyire menne a kapcsi. Tudjátok, a távolság általában a legrosszabbat műveli a kapcsolattal. Gondolkozzatok el, hogy hogyan tudnátok kiveitelezni az ilyesmit. :)

Egy előrelátó lány :)

2008. júl. 7. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!