Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám szerint nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint nem kellene 'hegesztővel' kezdenem. Jogos?

Figyelt kérdés

Jó egy éve ismerjük egymást a sráccal, de kb egy hete megkeresett. Pár napja sokat beszélünk. Vasakat hegeszt (? nem értettem, amit mondott, és nem volt kedvem visszakérdezni. Amúgy úgy tudom, hogy fodrász és vendéglátós. Nem látom az összefüggéseket).

Anyám szerint nem kellene egy 'hegesztővel' kezdenem. Mellesleg a volt barátom autószerelő volt (igényes srác, nem koszos, csak a kezén látszott, hogy olajban dolgozik, volt, hogy kalapáccsal leütötte a körmét), viszont nem zavarta, mert nagyon tele vannak pénzzel, és a mai napig azt hallgatom, hogy miért nem vele vagyok (volt több balesete, sérült az agya, bekattant, anyám ezt nem bírja felfogni).

A 'hegesztő' aranyosnak tűnik, viszont nem akarom elbízni magam. Kicsit furcsálltam, amikor mondta, ha tetetné, elvinne magával a munkahelyére, 'otthon' lennék, amíg dolgozik, és egész délután+este együtt lennék, sajnos 452 km-re vagyunk most egymástól, havonta 2x jár haza.

2012. júl. 3. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az otthont én sem értem. Feltehetően nem arra értette, hogy ne dolgozz, az elég vad gondolat.
2012. júl. 3. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy a minősített hegesztők elég jól keresnek.
2012. júl. 3. 17:21
 13/16 A kérdező kommentje:
...igazatok volt, nem normális a srác... Végeztem vele :) Holnap beszélünk majd, és akkor tisztázom a dolgokat vele!
2012. júl. 3. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:

most akkor mi van?

please update us!

2012. júl. 4. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:

-Hegesztőknek nem a legélesebb elméjű emberek mennek.

-De persze ennek ellenére van közöttük normális

-Jól keresnek

-Hosszú távon szerintem távkapcsolat, mivel nyugaton eléggé keresettek, nagyon sokan kivándorolnak.

-Hosszú távon nem a legjobb szakma, az egészségük rámegy, kapják a fémgőzt egész nap, szóval korai foghullás, stb....

2012. júl. 4. 09:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Tegnap részegen felhívott. Mondta, hogy mi már kapcsolatban vagyunk, mostantól az összes pasinak 'csitu van', és mihez tartásként mondta. Egy ideig hallgattam a röhögését, aztán egy munkatárának odaadta a telefont, hogy beszéljek addig vele, amíg 'kifújja magát'.

Egyszer a munkatársa mondta, hogy sokat pittyeg valamelykőnk telefonja, kiderült, hogy nem az enyém. Mondta, hogy biztos hívják a csajok. Megmondtam munkatársnak, hogy ezért is félek kapcsolatban lenni vele, mert messze vagyunk egymástól, bárkivel bármit csinálhat, nekem pedig bármit mondhat a telefonba. A munkatárs mondta, hogy nincs annyira jóban a 'pasimmal', de nem akar keresztbetenni neki. Szóval igazam van. Visszatértve arra, hogy messze lakik, a munkatárs szerint nem fog ott maradni sokáig, mert nem jó munkaerő, szóval 'sokat lehetek majd vele'. Letettük a telefont, mert valamit kellett csinálni a 'pasimmal'. Aztán visszahívott a 'pasim'.

Visszahívott a 'pasim', mondta, hogy a munkatársa mondta, hogy nem érti mit akarunk egymástól, mert normális vagyok, stb...

2012. júl. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!