Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint nem kellene 'hegesztővel' kezdenem. Jogos?
Jó egy éve ismerjük egymást a sráccal, de kb egy hete megkeresett. Pár napja sokat beszélünk. Vasakat hegeszt (? nem értettem, amit mondott, és nem volt kedvem visszakérdezni. Amúgy úgy tudom, hogy fodrász és vendéglátós. Nem látom az összefüggéseket).
Anyám szerint nem kellene egy 'hegesztővel' kezdenem. Mellesleg a volt barátom autószerelő volt (igényes srác, nem koszos, csak a kezén látszott, hogy olajban dolgozik, volt, hogy kalapáccsal leütötte a körmét), viszont nem zavarta, mert nagyon tele vannak pénzzel, és a mai napig azt hallgatom, hogy miért nem vele vagyok (volt több balesete, sérült az agya, bekattant, anyám ezt nem bírja felfogni).
A 'hegesztő' aranyosnak tűnik, viszont nem akarom elbízni magam. Kicsit furcsálltam, amikor mondta, ha tetetné, elvinne magával a munkahelyére, 'otthon' lennék, amíg dolgozik, és egész délután+este együtt lennék, sajnos 452 km-re vagyunk most egymástól, havonta 2x jár haza.
1. rendes gyerek? iszik? megbízható?
2. van-e munkája, dolgos?
3. lehet-e rá alapozni?
4. szereted?
5. ő téged?
1. úgy néz ki, néha, azt hiszem
2. igen
3. azt hiszem
4. esélyes
5. igen
Anyukádat hagyd a fenébe. Menj ki a szobából, mikor magyaráz.
A „hegesztővel” ha összejönnél, és otthon maradnál, megőrülnél. Ezt így, kategorikusan ki merem jelenteni.
Sokszor a szülők nevelik félre, nem hagyják "szegényebb" sráccal összejönni a csajokat, ezt én is megfigyeltem. A lányokon sok nyomás van kicsi koruktól, ha olyan a család.
Az én családomban édesanyám volt a jobb módú, nem is volt nyomás rajta, soha nem is figyeltem a fiú anyagi helyzetét.
Barátnőm családjában állandó vitatéma volt, hogy ő miért csóró fiúkkal jár, szekálták érte, míg a végén szegényt "odaidomították", mert már kikészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!