Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném meg a legjobb barátnőmet, hogy álljon le a k*rvulással?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmet átverte nagyon csúnyán a barátja. Neki adta a lány a szüzességét, majd lelépett, hiába kereste a barátnőm, még a telefont sem vette fel, e-mailekre sem válaszolt. Mint kiderült a srác egyszerre 2 csajt is hülyített. A barátnőm ezek után megfogadta, hogy akkor már pedig élvezni fogja, hogy szép, és bárkit megkaphat. Rákapott a dolgok ízére. Azóta összejött egy másik sráccal, mondjuk vele csak pettingit jutott, most pedig egy párkapcsolatban élő fiúval szexel, pedig csak egy hete ismeri a srácot. két hónap alatt ő a harmadik srác tehát, akihez ilyen közel kerül. Hiába mondom neki, hogy ezt mégsem kéne, hajthatatlan, hogyha vele így kitoltak, akkor neki is kijár végre a boldogság. Ő nem az a lány, akivel én korábban jóban voltam. Már komolyan mondom félek tőle, hogy hova vezet ez az út. Kitudódik ez a dolog, és egy kapcarongynak fogják tartani, akit mindenki megkap. De ő nem ilyen volt. Valakinek valami tippje, hogy mivel hathatnék az eszére?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 9. 17:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ismét első vagyok: azért nagyon nem mind1 milyen szinten csinálja amit csinál. mert amit a 1935-ös írt az tényleg gáz és durva, ha iszik is, meg részeg mindig, elhanyagolja magát, stb. azért 2hónap alatt 3 srác nem olyan szörnyű, meg ha olyanokat mint amiket írtak nem csinál, akkor valószínű csak egy rövidebb időről van szó amíg kidühöngi magát.
2009. júl. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!