Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném meg a legjobb barátnőmet, hogy álljon le a k*rvulással?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmet átverte nagyon csúnyán a barátja. Neki adta a lány a szüzességét, majd lelépett, hiába kereste a barátnőm, még a telefont sem vette fel, e-mailekre sem válaszolt. Mint kiderült a srác egyszerre 2 csajt is hülyített. A barátnőm ezek után megfogadta, hogy akkor már pedig élvezni fogja, hogy szép, és bárkit megkaphat. Rákapott a dolgok ízére. Azóta összejött egy másik sráccal, mondjuk vele csak pettingit jutott, most pedig egy párkapcsolatban élő fiúval szexel, pedig csak egy hete ismeri a srácot. két hónap alatt ő a harmadik srác tehát, akihez ilyen közel kerül. Hiába mondom neki, hogy ezt mégsem kéne, hajthatatlan, hogyha vele így kitoltak, akkor neki is kijár végre a boldogság. Ő nem az a lány, akivel én korábban jóban voltam. Már komolyan mondom félek tőle, hogy hova vezet ez az út. Kitudódik ez a dolog, és egy kapcarongynak fogják tartani, akit mindenki megkap. De ő nem ilyen volt. Valakinek valami tippje, hogy mivel hathatnék az eszére?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 9. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
egy csalódás után ez előfordul, nekem is volt ilyen pár hónapom, bár nem párkapcsolatban lévő sráccal, de aztán egy idő után meguntam, most párkapcsolatban vagyok megint, és csak vele. ez nem elkurvulás. amíg nem használ ki senkit, és tiszta lappal játszanak, magyarul nem b@ssza át a srácot, addig szerintem annyira nem katasztrófa. ne aggódj, ha bizonyos dolgokat betart, meg felelősségel csinálja szerintem nem lesz belőle baj. magamból kiindulva legalábbis
2009. júl. 9. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. júl. 9. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
első vagyok: jah igen, bocs, azt kihagytam, hogy nem 14-15évesen kéne ilyet. én pl. 20 vtam amikor ez a pár hónapom volt. de nem is bántam meg.
2009. júl. 9. 17:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Én 20, ő 17.
2009. júl. 9. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:

jobbat én sem tudok mondani minthogy majd csak megunja..

tudom hogy rossz nézni...hmm..beszélgess vele..talán hallgat rád,hiszen időeb vagy és tapasztaltabb

meg kén vele értetni hogy te csak jót akarsz neki,ne tegye tönkre magát :)

viszont lehet ha kidühöngi magát tényleg leáll vele, nem fog ez sokáig menni

2009. júl. 9. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor tudom komolyan irigyelni a nőket. Én férfi vagyok és amikor kib*szott velem egy nő, akkor pár hónapig olyan szívesen k*rválkodtam volna, de le se sz*rtak a nők.

Teljesen normális amit a barátnőd csinál. Ki fogja nőni, hagyd egy picit, had tomboljon.

Bárcsak én is megtehetném. Szükségem lett volna rá pár "nőstény díszpéldány" után...

2009. júl. 9. 18:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Az neki a boldogság, hogy kurvul, és más pasijával kefél? Hát, szegény... :S Szerintem beszélj vele erről komolyan. Mondd neki, hogy ha elterjed majd róla a hír, hogy egy r..banc, akkor aztán tényleg boldogtalan lesz, mert majd csak ,,arra" fog kelleni a pasiknak, és senki nem fogja komolyan venni! Arról meg tényleg beszéld le, hogy más pasijával szexeljen, mert még a végén jól megverik, meg amúgy sem szép dolog!!! De ha annyira hajthatatlan, akkor hagyd rá. Ne foglalkozz vele, majd rájön milyen hülyeséget csinál.
2009. júl. 9. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom alapján: sehogy...

Nekem is volt egy nálam 4 évvel fiatalabb barátnőm, de ő sokkal durvább volt, mint a Tiéd. Ő aztán bárkivel az első szóra... Nagyon sokat szidtam, érveltem neki a női büszkeségről, önértékelésről, stb. illetve ha még nagyobb hülyeséget csinált, üvöltöttem is vele nem egyszer, egyszer sajnos fel is pofoztam, amit nagyon, nagyon bánok a mai napig annak ellenére, hogy ő nem haragudott érte. Mondogatta időnként, hogy egy értékrendet adtam neki, amiért hálás - de alapvetően nem tartotta be, úgyhogy nem tudom, miért mondta ezt... Ahogy én láttam, nem tette boldoggá, hogy úton-útfélen bárkivel smárolás-szopás-szex ami kell, ivott, állandóan csontrészeg volt, és sokszor ha velünk jött valahova, eltűnt a szemünk elől, hogy ne tudjuk visszatartani a hülyeségtől. Pedig szép lány volt, ettől eltekintve egy értékes személyiség, okos is, jó tanuló, jó humorú, kreatív - "csak" a családja volt gáz... Lett volna nem egy pasi, aki rendesen járt volna vele, de ő otthagyta őket előbb-utóbb... Amikor egyszer nagyon kiakadtam rá, mert a Szigeten elkódorgott azt se tudtam egész éjjel plusz másnap, hogy hol van, telefont nem vette fel és szakadt ruhákban, ziláltan előkerült, a pofámba vágta, hogy ő legalább kiéli magát, nem úgy, mint én. Pedig én se vagyok prűd vagy valami, csak megválogatom, kivel fekszek össze.

Utólag kiderült, a családi elhanyagolás váltotta ki belőle ezt a fajta viselkedést. Később megismerkedett egy pasival, akibe beleszeretett és akihez hozzáment, jó a kapcsolatuk. Mi meg továbbra is barátnők vagyunk. Én mindig kitartottam mellette, ő menekült el tőlem egy párszor, mert én megmondtam az igazat.

Na szóval nehéz ez.

2009. júl. 9. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja igen. A lényeg lemaradt, hogy mit tanácsolok - akárki akármit mond, tarts ki mellette! Ne aggódj, nagyon jól fogják tudni az emberek, hogy nem Te vagy a laza erkölcsű! Max. kiröhögnek Téged, amiért sikertelenül próbálod visszafogni. De akkor is meg kell próbálnod. Ha elhagy Téged, akkor is tudja, hogy Te ott vagy neki.

Remélem, rá fog jönni, hogy ez az út nem hoz boldogságot. De ha nem, akkor is kell, hogy számíthasson Rád.

2009. júl. 9. 19:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem tudom, mit tegyek. Én beszélek a fejével, érvelek, de hatástalan. Pont olyanná vált, akiket nem rég még megszólt. Annyira félek. Szeptembertől koleszos leszek, és még ennyire sem tudom felügyelni. Hetente haza fogok járni, de azért, hogy ő rá vigyázzak.

2009. júl. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!