Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már megint álmodtam, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint álmodtam, miért van ez?

Figyelt kérdés

Pár napja tettem fel egy kérdést,akkor is az exemmel álmodtam és most is!

Ez volt a múltkori álmom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Most a következő volt az álmom:A buszmegállóban álltam egy másik volt osztálytársammal és egyszer csak azt vettem észre,hogy az exem nővérének a barátja integet nekem,hogy menjek oda!

Odamentem és az exem ott állt,de vhogy eltűntek(az ex,a nővére és az ő pasija)!Ekkor értetlenül álltam ott,de egyszer csak odajött a nővére pasija és azt kérdezte tőlem,hogy szerered?

Ennyi volt az álom,mert felébredtem!

Kérlek,hogy segítsetek,mert most már tényleg nem értem,hogy miért álmodok vele ilyen sűrűn,miközben van barátom,szeretem és minden rendben van köztünk!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. júl. 9. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán mert ara gondolsz hogy nehogy vele álmodj, így ő van az eszedben amikor lefekszel.
2009. júl. 9. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
Úgy látom, hogy téged még mindig az exed érdekel. Ha tényleg jól megvagytok a mostani barátoddal, akkor ne csinálj egy álomból ekkora felhajtást! Ha meg nem hagy nyugodni az álom, akkor kapj észhez és döntsd el, hogy akarsz-e még valamit az extől! Fölösleges ennyit agyalni ezen. Előbb nézz mélyen magadba és döntsd el, hogy ki kell neked!
2009. júl. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!