Megint azt álmodtam, hogy meg akarnak ölni. Ez szerintetek mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Állítólag minden álomnak van valami jelentése,erről fogalmam sincs.
Normálisakat légyszi.
2010. aug. 7. 11:49
1/6 anonim válasza:
Nem néztél mostanában üldözös vagy gyilkolos filmeket ? én multkor ezért álmodtam olyat. Azt álmodja az ember általában amit már átélt illetve látot valamint ezeknek a kombinácioját személyes érzéseket belelopva.
2/6 szexiboj válasza:
Ezotéria > Álom
Nem tudom a választ a kérdésedre, de ott nagyobb eséllyel válaszolnák normális felhasználók :)
3/6 A kérdező kommentje:
tegnap néztem meg az eredet c. filmet, de már múltkor is gyilkossággal álmodtam, pedig nem néztem semmit,meg sosem szoktam ilyen filmet után ilyesmit álmodni.
2010. aug. 7. 12:18
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
hát énis megnéztem ,de elsőnek nem jutott eszembe hogy talán megkéne néznem a -gyilkosság- szó szerint, aztán rájöttem. de kösz.
2010. aug. 10. 23:37
6/6 anonim válasza:
Szia! Álmunkban a saját agressziónkkal, haragunkkal viaskodunk. Ezt olvasd el, és megérted: [link]
Rose
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!