Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megint azt álmodtam, hogy meg...

Megint azt álmodtam, hogy meg akarnak ölni. Ez szerintetek mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Állítólag minden álomnak van valami jelentése,erről fogalmam sincs.

Normálisakat légyszi.

2010. aug. 7. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem néztél mostanában üldözös vagy gyilkolos filmeket ? én multkor ezért álmodtam olyat. Azt álmodja az ember általában amit már átélt illetve látot valamint ezeknek a kombinácioját személyes érzéseket belelopva.
2010. aug. 7. 12:12
 2/6 szexiboj ***** válasza:

Ezotéria > Álom

Nem tudom a választ a kérdésedre, de ott nagyobb eséllyel válaszolnák normális felhasználók :)

2010. aug. 7. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:
tegnap néztem meg az eredet c. filmet, de már múltkor is gyilkossággal álmodtam, pedig nem néztem semmit,meg sosem szoktam ilyen filmet után ilyesmit álmodni.
2010. aug. 7. 12:18
 4/6 anonim válasza:

Én tudom mert megnéztem :

[link]

2010. aug. 10. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
hát énis megnéztem ,de elsőnek nem jutott eszembe hogy talán megkéne néznem a -gyilkosság- szó szerint, aztán rájöttem. de kösz.
2010. aug. 10. 23:37
 6/6 anonim válasza:

Szia! Álmunkban a saját agressziónkkal, haragunkkal viaskodunk. Ezt olvasd el, és megérted: [link]

Rose

2013. jan. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!