Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret a barátnőm?
Figyelt kérdés
Írkodtuk facebookon és mindig 10 szívet írt most csak 9-et már nem szeret ? F/142012. júl. 2. 08:53
11/18 anonim válasza:
írj neki te is 9-et aztán majd észreveszi
13/18 A kérdező kommentje:
köszi fiuklányok :'(
2012. júl. 2. 09:31
14/18 anonim válasza:
Szerintem meg ne facebook-on éljetek szerelmi életet hanem találkozzatok.:)
15/18 anonim válasza:
hát ezt bebuktad kisgyerek, biztos hogy másnak írta a 10. szívet, és nem téveszette el, direkt írt 9-et mert a 10. egy másik fiúnak ment, és szerintem már most szakíts vele
16/18 anonim válasza:
nem bukta mert csak fake kérdés xd
pm-ben írtam neki hogy itt mindenki hülyeségeket mond,
és vissza írt hogy csak unatkozik, ráadásul
lány tette fel ezt a kérdést
17/18 A kérdező kommentje:
thx :'d
2012. júl. 2. 14:58
18/18 anonim válasza:
Nem lehet valami jó életed ha azzal töltöd az időt hogy ilyeneket kitalálj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!