Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret a barátnőm?
Figyelt kérdés
Írkodtuk facebookon és mindig 10 szívet írt most csak 9-et már nem szeret ? F/142012. júl. 2. 08:53
1/18 anonim válasza:
Nem, egyértelműen. Szerintem jobb lenne ha most rögtön szakítanátok!
2/18 A kérdező kommentje:
Biztos ? :o
2012. júl. 2. 09:10
4/18 anonim válasza:
Már nem szeret, azt a másik szivet másnak írta...
5/18 anonim válasza:
Igen, biztos. Sőt, szerintem meg is csal!
6/18 anonim válasza:
Anyám borogass! Ne etessétek már a trollokat!!!!
7/18 anonim válasza:
4. vagyok, 5-ös én válaszomban már benne van hogy megcsalja mert írtam hogy másnak írja a egyik szívet
8/18 anonim válasza:
Sztem már nem szeret. Legalábbis a csillagok állásából, és a jelenlévő szellemek suttogásából ezt veszem ki.
A 10. szívet valószínűleg egy másik pasi kapta meg, mivel bnőd azt hitte úgysem tudsz számolni, ezért nem veszed észre majd. Részvétem. Keress egy fiút inkább, az biztos nem csal meg.
9/18 anonim válasza:
Na, komolyra fordítva, véletlen 9-et írt.
10/18 A kérdező kommentje:
deee nekem kell a 10 szíív :|
2012. júl. 2. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!