Miért szeret néhány ember ijesztőnek tűnni?
Ijesztő és aberrált , 2 külön dolog.
Ijesztő számomra egy sátánista , aberrált egy perverz állat .
Nem foglalkoztatnak ezek , mind addig amíg nem találnának meg .
Akkor adnék nekik :-)
bakancs , fekete ruha, hosszú haj. (férfiként) ijesztő talán (?) - néha azt láttam az emberekben.- nem állt szándékomban. azok az előítéletek. alapvetően kedves , talán valamennyire bаlfasz is vagyok. talán utóbbit leplezném vele. de mindenképp nem más , hanem így érzem magam jól.
ja! és régebben élveztem ha megütött egy nő. saját kérésre persze. aberrált dolognak számított?
Tetszik vagy sem , te beteg vagy !
Nem az öltözködésed miatt , bár az ,ár tükrözi a lelkiállapotodat, hanem hogy izgató hatással van rád a "verés "
És köztudott , ami nem norma , márpedig ez nem , akkor az beteges , gyógyítandó!
már elmúlt. de akkor jó volt.
hallottam olyat is , (előttem járt a srác két évfolyammal.) a részeg faterját bаsztatta, amíg nem kapott tőle párat. állítólag jólesett a srácnak.
Most meg az izgat , hogy leírhatod ......
Jó éjt !!
Ha a kérdésed a külsőségekre vonatkozik, akkor azt mondanám, ez egyfajta védekező mechanizmus, ha a belső tulajdonságokra, és arra hogy miket szeretnek,... Nos ezekkel a dolgokkal senki sem szeretne ijesztő lenni. Hála az égnek, mi emberek nagyon különbözőek és egyediek vagyunk, szinte mindenkinek az életében van olyan dolog, ami másnak picit fura :) De amíg az ember másokat nem bánt, addig hadd csináljon szabadon, amit csak szeretne.
Tök unalom lenne ha mind ugyanúgy néznénk ki, és mind ugyanazokat a dolgokat szeretnénk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!