Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár kapcsolatban élek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár kapcsolatban élek a barátnőmmel! Hosszú hosszú ideje vagyunk együtt (évek óta)! Az elején nem volt semmi baj, aztán egyre rosszabb lett. Mára már nincs csók sem szex! Szerintettek ez normális?

Figyelt kérdés

Mindig van valami kifogás miert nem!

Kiváncsi vagyok külső szemmel mit mondtok!

2012. júl. 2. 01:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi négy éve vagyunk együtt, nálunk is csökkenő tendenciát mutat a szex. Kicsit meguntam a helyszínt, az az igazság. Mindig vagy ő anyujánál, vagy én anyumnál vagyunk, már kedvem sincs szeretkezni. De mulkor elmentünk egy külön lakásba, olyan jót szexeltünk:P
2012. júl. 2. 10:15
 12/16 anonim válasza:
Egyszerűen nem szeret már. Mindig így szokott lenni! Tapasztalat
2012. júl. 2. 14:57
 13/16 A kérdező kommentje:

1. Én lakásomban vagyunk

2. Nagyon nehéz a szexmegvonás, a lényeg h le kell kötni magunkat más dolgokkal.

3. Az elején-te nem volt semmi baj, volt szex volt minden és ahogy telt az idő egyre kevesebbet, mára már azt se tudom mikor volt, mintha egy kicsit eltávolodott volna tőlem. Kevesebb az össze bújás és a csók.

2012. júl. 5. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Még mindig olyan jólápolt vagy, mint az elején? Odafigyelsz a testedre? Nem híztál? Nincs a bnő leterhelve (háziumka)? Kezdeményezel, vagy csak "várod", hogy "rádmásszon"? :)
2012. júl. 5. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
A testi vonzalomnak ("fellángolásnak") van egyébként egy kifutási ideje. Fenn lehet utána is tartani, de csak közös munkával! Egyébként rádun a csaj. :)
2012. júl. 5. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

És tévesen neveziket "szexmegvonásnak". Ez nem valami kitervelt büntetés felétek, bármilyen különös. :)

Annyiról van szó, hogy ha "ellaposodik" a kapcsolat, a pasik általában szexelni akkor is akarnak, "napi szükséglet", míg a nők ilyenkor szexelni sem vágynak a másikkal.

2012. júl. 5. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!