Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a normális lépés ilyenkor? Lehet hogy csak lelkitársnak kellek neki? Nekem egyre rosszabb, mindent elmond, mindig panaszkodik a srác miatt.
Van egy csaj(19) eggyütt van egy sráccal de mindennap veszekednek,nekem viszont megtetszett a csaj,tök szimpi, egyre többet beszélünk mindig megtudom nevettetni még akkor is ha épp összevesztek a barátjával,a múltkor elkérte a telószámom és tegnap is meg ma is megcsörgetett,taliztam vele és kérdeztem tőle, hogy miért csörizett: azt mondta csak úgy,és mosolygott.Ha 1 nap nem talizok vele már szinte hiányzik!
Segítsetek me még ilyen helyzetben nem voltam!
Veszélyesek ezek a se veled sem nélküled kapcsolatban tengődő lányok. Nemrég én is megégettem magam egy hasolnóval. Kellemes volt számára, hogy foglalkoztam vele, találkozgattunk és gondolom az is bejött, hogy viták nélkül tudtunk délutánokat eltölteni. Viszont a régi kapcsoaltból nem volt hajlandó kilépni miattam. Több ilyen hódolója is volt, mint kiderült. Gondolom, azt a szeretetet gyűjtötte be tőlük, ami a kapcsaoltából hiányzott.
Legközelebb nem közeledek hasonló lány felé.
Ha kezded megszeretni és látod, hogy nem akarja veled folytatni, akkor vigyázz arra, hogy ne zúgj bele! Ebben az esetben inkább keress másik lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!