Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben elengednétek a lányotok?
Figyelt kérdés
Na az a bajom hogy a 14 éves lányom és a barátnője ott aludtak a barátnőjüknél 3-man és aznap nem csak ők aludtak ott hanem még 2 fiú a barátnő öcsénél. Ők elvoltak 6-an és azóta eléggé jóban vannak csakhogy egyik nap mondta a lányom hogy megakarják ismételni ezt az ottalvós bulit csak most az egyik fiúnál. Én féltem őt mert akiknél ott aludna az egyik 14 és idén tölti a 15-öt a másik 13 és a 3. meg 12 éves. Ti elengednétek?2012. júl. 1. 19:05
21/23 anonim válasza:
az utolso elötti-vel engem nem beleszámolva egyet értek
ha lenne gyerekem elengedném jo persze ha ö egyedül menne egy 15 éves fiuhoz persze persze akor más
szerintem tuti szüz még
max smárolhattak
engedd el
14/f
22/23 anonim válasza:
szerintem ha emondta az igazat h fiunal alszik a baratnoinel, akkor megbizik benned. en is 14 vagyok es ketlem h ilyen helyzetbe hulyeseget csinalnak. a te lanyodrol van szo te tudod h mit csinalhat. amugy az en szuleim elengednenek persze ok is feltve
23/23 anonim válasza:
El. Ha ovis koromban is ott aludhattam, meg felnőtt koromban is ott alszok, akkor elég logikátlan, hogy pont mondjuk 14 évesen nem alhatok azokkal az emberekkel, akiket szeretek... Elég nagy lelki törés lenne ez, és nem érteném az okát, csak beleroppannék. Nem is értem felnőttként se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!