Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben elengednétek a lányotok?

Figyelt kérdés
Na az a bajom hogy a 14 éves lányom és a barátnője ott aludtak a barátnőjüknél 3-man és aznap nem csak ők aludtak ott hanem még 2 fiú a barátnő öcsénél. Ők elvoltak 6-an és azóta eléggé jóban vannak csakhogy egyik nap mondta a lányom hogy megakarják ismételni ezt az ottalvós bulit csak most az egyik fiúnál. Én féltem őt mert akiknél ott aludna az egyik 14 és idén tölti a 15-öt a másik 13 és a 3. meg 12 éves. Ti elengednétek?

2012. júl. 1. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
attól, h egy fiúnál alszik, még ott lesznek a barátnői is. nekem ilyenkor azt mondja anyum, h ha nem engedi meg, akk titokban megyek el (ez mondjuk nem mindenkire igaz, még rám se sokszor). akkora hülyeséget azért meg mégsem csinálunk 14 évesen, tényleg inkább a felesz, vagy mersz?-et válasszuk, vagy kimegyünk éjjel az utcára, parkba, sétálni, focizni...
2012. júl. 1. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:
csak akkor engedném,ha szülőkkel beszéltem,akiknél alszik tulajdonképp..nyilván nem egy ágyban kéne hogy aludjanak..34f
2012. júl. 1. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:

nyugodtan engedje el kedves anyuka :)

ha attól fél, hogy "korán" elveszti, ne féljen, valoszinu, h már elvesztette.

19F

2012. júl. 1. 20:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szűz még csak mégis féltem
2012. júl. 1. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Semmiképp!

28F

2012. júl. 2. 02:25
 16/23 anonim válasza:
ha akarja,akkor előbb utóbb úgyis összejön neki.de felelsz v merszben általában csak smárolgatni szoktak.de az,hogy ott alszik,az még nemjelent semmit.
2012. júl. 3. 00:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Nézd! Gruppenbe biztos nem fogják nyomni...

Semmi olyantól nem kell tartanod. De mindenképpen beszélj a fiú szüleivel!

2012. júl. 4. 09:28
 18/23 anonim ***** válasza:
A szülőkkel beszélni számomra is a legkorrektebb elképzelés. Ha ők szemmel tartják a gyerekeket, esélytelen, hogy bármi történjen. A lányod elmondja neked a dolgait, erre érdemes vigyázni, mert bízik az anyjában.
2012. júl. 4. 09:35
 19/23 DownDownDown ***** válasza:
a felelsz vagy merszben nem fogja elveszíteni a szüzességét :D max kérdeznek tőle pár durva dolgot,meg smárolnak:D tapasztalat:) szerintem simán elengedheted,ha meg nem akkor ne legyél majd meglepődve hogy a lányod cigizik és rossz társaságban van :)
2012. júl. 20. 01:22
 20/23 anonim válasza:

szerintem meg attól nem veszíti el egy gyerek a bizalmat az édesanyja felé ha egyszer nem-et mondanak neki.Uram bocsá' nem attól lesz valaki jó szülő hogy mindehova elengedi a gyereket ahova az elakar menni.

Kedves kérdező ha úgy látod , hogy minden oké , elbeszélgettél a lányoddal meg annak a fiúnak a szüleivel is (mégis csak 14 éves gyerekekről van szó) akkor szerintem elengedheted , mivel már a múltkor is együtt voltak, így gondolom , hogy ha akartak valamit akkor már a múltkor is megtörténhetett- révén tizenévesekről van szó.

2012. júl. 20. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!