Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti mit csinálnátok a helyemben?
Szóval van egy srác,akit nem olyan rég ismertem meg(május elején).Én eléggé vonzódom hozzá,elmondása szerint ő is hozzám.Volt már csók is.Amióta volt azóta nem igen törődik velem,legalább is én ezt veszem le.Meg azt mondja,hogy tetszik neki hogy "teperek" érte.Mit csináljak?Ki mit csinálna ebben a helyzetben?
(Normális válaszokat légyszíves. )
17/L
Kérdezd meg, hogy akar-e tőled valamit vagy inkább hagyjátok egymást.
Szerintem te túl könnyen adtad magad.
Nos, a mai világban sajnos a fiúk várják el, hogy udvaroljanak nekik... Ne tedd! Te vagy a lány, ha akar valamit, akkor tegye meg a szükséges lépéseket! Az első hozzászólónak üzenném, hogy egy csók nem "odaadás"...
Ebben az esetben a fiú a hülye. Jobb ha tisztázzátok, hogy ki, mit szeretne a másiktól!
Sok sikert :)
18/L
szerintem csak szórakozik. ne haragudj.
viszont, tényleg mondd neki, hogy vagy legye valami, vagy semmi. ennek így semmi értelme. :)
Pontosan ugyanilyen helyzetben voltam 16évesen, azt javaslom állj le és ne "teperj" érte. Az ilyenek nem férfiak, hanem egoista hülye gyerekek. Nekem pont az volt az első és egyetlen olyan eset, hogy egy pasi után futottam és nagyon nem érte meg.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!