Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek jó képet vágva...

Elengednétek jó képet vágva vagy mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A párom kitalálta, hogy kimegy külföldre dolgozni. nagyon nem beszélte meg velem, ez van és kész. Eddig Angliába akart most meg Németországba. A baj az hogy nem olyan emberekkel akikben nagyon meglehet bízni. Azt megértem,hogy unja a Mo-i hónapról hónapra tengődést, de kiindulni sem lehet null pénzzel. Hitelt akar felvenni. Azt állítja,hogy havonta egyszer hazajönne, de tudom hogy ez azért nem így működik. 4éve vagyunk együtt és rettentően hiányozna. Ti mit tennétek a helyemben? Támogassam? Vágjak jó képet hozzá? Annyira nehéz lenne játszani magam.rosszkedvű vagyok egész nap.

köszi a válaszokat!

2010. szept. 15. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Menjen, te pedig menj utána, amint csak lehet. Dolgozzatok mindketten kint!
2010. szept. 15. 20:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy másfél év van még az egyetemből...
2010. szept. 15. 20:54
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Az elsőnek igaza van. Én már többször kimentem...kevés kapcsolat éli túl. Menj vele! Én se hiszem, hogy havonta haza tud járni, most még azt hiszi menni fog, de nem fog (szabi, idő, pénz)
2010. szept. 15. 20:54
 4/16 A kérdező kommentje:
:(
2010. szept. 15. 20:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is kiment dolgozni Angliába..Ő is egy nap felvetette,hogy ez egy jó ötlet.Én támogattam,pedig tudtam nagyon nehéz lesz hiszen 6 év alatt 1 napot nem voltunk külön..Mi össze spóroltuk a pénzt rá,és addig amíg nem volt meg a tőke,utána néztünk,hogy miképpen működnek a dolgok kint.majd elment..Persze mi is azt hittük,hogy havonta egyszer haza tud jönni,de ez nem így volt.Kint sokkal keményebben kellett helytállnia..Első alkalommal 4 és fél hónap telt el mire haza tudott jönni 4 napra..El se hinnéd hogy ennyi idő után mennyire fura a találkozás..Annyira rosszul éreztük magunkat,hogy amikor másodszor hazajött (akkor már lassan 1 éve volt kint) kényszer elé állított..Vagy kimegyek hozzá,feladva a munkámat,életemet,és kint próbálok meg boldogulni vele együtt.Vagy ő hagyja ott a jól fizető állását és haza jön a semmibe..

Én mentem ki,de hozzá kell tennem,hogy semmi nyelvtudásom nem volt..Lassan 3 éve vagyok kint ,és sajnos még most sem tudok jól angolul(csak alapfokon és ez nagyon kevés)

így nincs is munkám..

Én kijöttem utána,mert ha nem tettem volna akkor a több éves kapcsolatunknak előbb-utóbb vége lett volna..

2010. szept. 15. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha menni akkar hát elmegy nem tilthatod meg neki. Ha vele akkarsz menni pakolsz és levelezőn elvégzed a sulit, vagy bízol benne és a suli után mész.

A te életed a te döntésed de hogy ő mit csinál abba nem szólhatsz bele.

2010. szept. 15. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

aki menni akar azt el kell engedni

bármilyen téren

mert ha akarna miattad maradni, akkor maradna

vagy keresne kompromisszumokat

kinek kell egy olyan társ, aki lelép? akkor menjen!

hagyj neki időt, hazajön e hozzád, szeret e téged, hiányzol e neki, vagy szép lassan elfelejt?

így legalább tesztelheted őt.

2010. szept. 15. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Engedd, h menjen, mert ha nem megy miattad utána évekig hallgathatod, hogy miattad szúrta el az életét és akkor azért megy tönkre a kapcsolatotok. Próbálja meg. Ha tudja a nyelvet, boldogulni fog, Te majd kimész amikor tudsz. Ha igazán szeretitek egymást ezt is túlélitek. Az elgondolkoztató abban, amit írtál, hogy alig beszélte meg veled. Lehet,hogy már most is vannak felszín alatti problémáitok és ez felgyorsítja. Akkor legalább jobb, ha előbb kiborul a bili...A 4., 7. év lehet fordulópont egy kapcsolatban, addigra derül ki, hogy mennyire mélyek az érzések.
2010. szept. 15. 21:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem említeni, hogy semmi nyelvtudása nincs.

Persze, nem fogom erővel visszatartani. csak már előre félek hogy mi lesz...

2010. szept. 15. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz, hogy majd találsz valakit, aki szeret. Mert ő nem.

Kérdésedre válaszolva: nem kérte a támogatásodat, nem kérte a jó képedet. Nem fogják tárt karokkal várni Németországban.

2010. szept. 15. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!