Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek jó képet vágva...

Elengednétek jó képet vágva vagy mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A párom kitalálta, hogy kimegy külföldre dolgozni. nagyon nem beszélte meg velem, ez van és kész. Eddig Angliába akart most meg Németországba. A baj az hogy nem olyan emberekkel akikben nagyon meglehet bízni. Azt megértem,hogy unja a Mo-i hónapról hónapra tengődést, de kiindulni sem lehet null pénzzel. Hitelt akar felvenni. Azt állítja,hogy havonta egyszer hazajönne, de tudom hogy ez azért nem így működik. 4éve vagyunk együtt és rettentően hiányozna. Ti mit tennétek a helyemben? Támogassam? Vágjak jó képet hozzá? Annyira nehéz lenne játszani magam.rosszkedvű vagyok egész nap.

köszi a válaszokat!

2010. szept. 15. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nem beszél se németül, se angolul? :-o
2010. szept. 16. 06:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

bele fog bukni. pláne nyelvtudás nélkül...

szerintem maradjon meg az önbecsülésed, és ne vágj hozzá jó képet. ha a munkát választja helyetted, akkor add ki az útját.

2010. szept. 16. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:

21:08!

Hogy lehet, hogy 3 év alatt nem tanultad meg a nyelvet? Ennyire nehéz? Vagy miért? Megrémisztesz! :(

2010. szept. 16. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Ott, ahová ment a párod, keress felsőoktatási intézményt, és ösztöndíjat. Ha tanultál pár évet külföldön, még jól is jársz, mert itthon van egy olyan elb***ott szemlélet, hogy könnyes szemmel néznek fel a külföldön (nyugaton) tanultakra.
2010. szept. 16. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 10:30-nak

20.08-as vagyok

Nekem valamiért nagyon nehéz a nyelvtanulás..Ahogy mondani szoktam "nincs nyelvérzékem hozzá"

37 éves vagyok.A hallásom sem a legjobb,és én sem értem miért,de eljutok egy pontig,és onnantól kezdve nem megy..Már eléggé el vagyok keseredve mert a párom folyékonyan beszél akárcsak a gyerekem...

Pedig itt vagyok az országban még mindig.Angol nyelven nézek Tv-t.Rengeteg angol könyvem,Cd van amivel lehet tanulni...

Addig nincs is gond ha tanulok..(akkor megy) de pár nap múlva szinte mindent elfelejtek amit előtte tanultam..Kivéve azokat a dolgokat amiket minden nap használok.Szóval ezért van csak alapfokú angol tudásom..

JA,és még valamit..Hiába élek kint..angolokkal nem nagyon érintkezek..Amennyit találkozom velük az kimerül a bolti vásárlásnál..Mivel nincs társalgási angolom,így nem vesznek fel sehová,és nem tudok dolgozni..Talán ha angol beszéd közelében lennék,jobban menne..

Jelen pillanatban most vagyok azon a pontos,hogy gondolkodom haza menjek-e.Otthon lenne munkám,és a lakásunk is üresen áll...fogalmam sincs mit tegyek..

JA! Még valamit kedves kérdező.

Valaki írta,hogyha nem engeded el a párodat(bár nyelvtudás nélkül nem értem,hogy akar boldogulni??) Akkor később éveken át csak azt fogod hallgatni,hogy te vagy az oka,hogy ő nem tud érvényesülni..Ha akar menjen..Ha kiállja a kapcsolatotok a távolságot akkor később még mindig dönthetsz mit tegyél..Vagy kimész utána,vagy megkéred jöjjön haza utánad..

2010. szept. 16. 11:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. szept. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!