Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok Justin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Justin Bieber-be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

régen is nagyon szerettem, de az utóbbi időbe már túlzásokba esek. teljesen beleszerettem, már sírok a fájdalomtól, hogy nem lehetek vele. és biztos vagyok benne hogy ő lesz a férjem. de akkor is rossz , mert nincs itt velem én meg csak a képeit nézhetem.

miért van ez? mit tegyek hogy jobb legyen? vagy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?

2012. júl. 1. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim válasza:
100%
Akkor neked nagyon kificamodott ízlésed van.
2013. júl. 2. 16:36
 52/65 Libor13 válasza:
Csak úgy megkérdezném? Mitől változott meg ennyire a véleményed?? Am se szerettem ezt a nagyképű kislányos gyereket, de akkor is érdekel, hogy mi volt az ok. :)
2013. júl. 2. 18:57
 53/65 Hajni49 válasza:
100%

Mér? Fekete Pákó neked nem is olyan rossz... :D

írtam is rólla magyarra egy fogalmazást:

Fekete Pákó

Ő számtalan kinccsel bővítette már magyarországot. Szépséges kultúránkat tisztelve szívhez szóló igazi magyaros dalokat ír. Beszédének bő szókincse páratlanul gyönyörű, az ő vérében magyar vér folyik. Ez nagy szó. Ezért ő az én példaképem, mert rajta látszik, tiszteli országunkat s hagyományait. Mert Fekete Pákó a magyarok hamisítatlan, eredeti, tökéletes megbecsülendő értékei közé tartozik. :D

2013. júl. 3. 20:57
 54/65 anonim válasza:
100%
inkább arra válaszoljatok hogy a bayern münchen menni fog e győrbe ? xD
2013. júl. 5. 11:31
 55/65 anonim válasza:
100%
Igyál 5 liter pálinkát :D és józanodj ki!
2013. szept. 8. 15:40
 56/65 anonim válasza:
100%
Mindenkinek ártott márt justin a hangjával meg hogy megszületett!
2013. okt. 19. 15:02
 57/65 anonim válasza:

Szia!

Én is voltam már ilyen helyzetben, hogy nagyon tetszett egy celeb/sztár aki nem magyar, hanem Dán.Barátnőim azt mondták ,hogy biztos csak azért tetszik, mert helyes és jó hangja van.Igazából nem ismertem és írogattam rá 5000000000000-szor.Azután rájöttem ,hogy 500000000000000000000 rajongója van és nem pont belém fog belém szeretni.Magamba néztem és megkérdeztem magamtól, hogy tényleg szerelmes vagyok belé vagy csak tetszik nekem.Azután ismét rájöttem, hogy esélyem sincs és nem is ismerem.Ezért csak tetszett és semmi több. Gondolkodj el ezen te is :).

és amúgy honnan tudjátok ,hogy b*u*i?! MOst komolyan annak a hülye magazinoknak hisztek.Szerintem ez a szánalom.

2013. nov. 1. 16:30
 58/65 anonim válasza:
aszt hiszed hogy pont téged választ? ott van neki selena gomez vagy miley cyrus! és nem beszélve a PROSTIK! phú! na menj már!
2013. nov. 8. 20:57
 59/65 anonim válasza:
El kell keserítenelek hogy visszavonult a kis biszex barátod :) :P
2013. dec. 19. 13:14
 60/65 anonim válasza:
Kell neked egy normális csávó azt cső :)
2014. márc. 29. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!