Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justin Bieber-be. Mit tegyek?
régen is nagyon szerettem, de az utóbbi időbe már túlzásokba esek. teljesen beleszerettem, már sírok a fájdalomtól, hogy nem lehetek vele. és biztos vagyok benne hogy ő lesz a férjem. de akkor is rossz , mert nincs itt velem én meg csak a képeit nézhetem.
miért van ez? mit tegyek hogy jobb legyen? vagy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?
Ha nem a mai világban élnénk, erre azt mondnaám, hogy KAMU. Ja, így nagybetűvel. De mivel a jelenlegi társadalom úszik a mádia szennyében, és a legtöbb embert magával visz az ár (beleértve téged is), így csupán annyit javasolnék, hogy a televízió és rádió, meg a kedves számítógép helyett olvass, meg tanulj. 15 vagy, ilyenkor ez a legideálisabb. Illetve a NORMÁLIS.
Művelődj. Járj társaságba, ott biztosna fogsz találni más potenciális férfijelöltet, akikkel a kapcsolatod ezerszer harmonikusabb lenne, mint Justin Bieberrel...
Az a kedves fiatalember pedig biztosra veszem, hogy pár év múlva eltűnik a színpadról.
Kedves utolsó kommentelő!
igen 15 vagyok. Szeretem Justint. szeretek tv-ni és számítógépezni is. emellett imádok olvasni, és tanulok is rendesen, mert már nyolc éve kitűnő tanuló vagyok az iskolában. És ahelyett, hogy tanácsot kaptam volna csak cikizést kaptam. lehet hogy nem a gyk-ra kéne kiírni, de máshova nem tudom. IGEN SZERETEM JUSTIN BIEBERT. IGEN BELIEBER VAGYOK. ÉS HA EZÉRT EGÉSZ ÉLETEMBEN PISZKÁLNI FOGNAK ELVISELEM. végül rájöttem, hogy nem itt kell megkérdeznem, mert itt senki nem hisz bennem. nem adom fel, és küzdök, hátha, és ha meg nem lesz a férjem akkor nem. de legalább megpróbáltam, és nem fogom azt mondani . mi lett volna ha...egy az esélyem a millióhoz, ahogyan justinnak is ennyi volt. és neki sikerült elérni a célját. híres lett. nekem is sikerülhet :)
egyébként, nyugi , járok társaságba és jelenleg is tetszik egy fiú , akivel randizgatok, csak Justint nem tudom elfelejteni, és amíg meg nem próbálom elérni őt, nem is fogom. erről ennyit, ne írjatok többet ehhez a kérdéshez, már megoldottam.
köszi :))
Tényleg szereted? :) Vagy csak rajongsz érte? Én is hasonlóan voltam egy sztárral de aztán rájöttem, hogy még se vagyok belé szerelmes. Meg hát a büdös életbe nem találkoztunk volna, szóval...:( Hagytam!
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor meg annyit tudok mondani hogy írj neki Twitteren hátha válaszol vagy valami. Bár nehéz lesz mivel 25 millió követője van és mindenki irkál neki 1000-rel mikor épp fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!