Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok Justin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Justin Bieber-be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

régen is nagyon szerettem, de az utóbbi időbe már túlzásokba esek. teljesen beleszerettem, már sírok a fájdalomtól, hogy nem lehetek vele. és biztos vagyok benne hogy ő lesz a férjem. de akkor is rossz , mert nincs itt velem én meg csak a képeit nézhetem.

miért van ez? mit tegyek hogy jobb legyen? vagy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?

2012. júl. 1. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
70%
Justin-ka is az ;)
2012. júl. 1. 11:32
 12/65 anonim ***** válasza:
11%

Justin bi bőr meg biszex,az jobb?

Valami igazi fiú kellene neked.

2012. júl. 1. 11:34
 13/65 anonim ***** válasza:
64%
lődd le magad.
2012. júl. 1. 11:34
 14/65 A kérdező kommentje:
Justin nem az! am miért kell utálkozni????? féltékenyek vagytok Justinra vagy mi , hogy itt bántjátok??? le lehet róla szállni ! szerintem ő semmit nem ártott nektek! am tuti hogy irigyek vagytok , mert 18 éves és már ennyi mindent elért az életébe , ti meg semmit! szal ennyi , le lehet szállni róla!
2012. júl. 1. 11:35
 15/65 anonim ***** válasza:
15%

A 9-es aranyos volt. :-)))

De butaság megmondani valakiről, hogy meleg-e, majd ő megmondja, ha akarja. Ha azt mondja, hogy nem, akkor azt tiszteletben kell tartani.

2012. júl. 1. 11:36
 16/65 A kérdező kommentje:
hát igen :)
2012. júl. 1. 11:38
 17/65 anonim ***** válasza:
88%

Uff

[link]

Ha esetleg összejön vele, ígérd meg hogy nem szaporodtok!

2012. júl. 1. 12:07
 18/65 anonim ***** válasza:
71%

nem is tudsz angolul hülye xD

Sztem 40 éves korodig szerelmes leszel belé, addig minden palit lepattintasz, aztán észbe kapsz hogy már senkinek sem kellesz mert megöregedtél x)

És magányosan fogsz megdögleni

happy end

F18

2012. júl. 1. 12:12
 19/65 anonim ***** válasza:
78%

1. Mivel azt mondtad , h JB-be vagy szerelmes nem tul egyertelmu, h fiu vagy lany vagy...

2. Hany eves is vagy? 12-13? xD

3. Hidd el annak a kis homarnak van rajtad kivul ki tudja hany ezer rajongo kis hulyegyereke

4.Szted eljonne JB hozzad, h pont veled hazasodjon meg, am a meleg hazassag MO-n meg nem torvenyes (HALA AZ ISTENNEK)

2012. júl. 1. 12:16
 20/65 anonim ***** válasza:
78%

Mellesleg nem valószínű, hogy inkább téged "k*rna,, mint Selena Gomez-t.

(Ezt csak azért mondom, mert állítod, hogy nem meleg, és mivel nem vagyok rajongója, te biztos jobban tudod :D)

2012. júl. 1. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!