Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justin Bieber-be. Mit tegyek?
régen is nagyon szerettem, de az utóbbi időbe már túlzásokba esek. teljesen beleszerettem, már sírok a fájdalomtól, hogy nem lehetek vele. és biztos vagyok benne hogy ő lesz a férjem. de akkor is rossz , mert nincs itt velem én meg csak a képeit nézhetem.
miért van ez? mit tegyek hogy jobb legyen? vagy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?
Justin bi bőr meg biszex,az jobb?
Valami igazi fiú kellene neked.
A 9-es aranyos volt. :-)))
De butaság megmondani valakiről, hogy meleg-e, majd ő megmondja, ha akarja. Ha azt mondja, hogy nem, akkor azt tiszteletben kell tartani.
nem is tudsz angolul hülye xD
Sztem 40 éves korodig szerelmes leszel belé, addig minden palit lepattintasz, aztán észbe kapsz hogy már senkinek sem kellesz mert megöregedtél x)
És magányosan fogsz megdögleni
happy end
F18
1. Mivel azt mondtad , h JB-be vagy szerelmes nem tul egyertelmu, h fiu vagy lany vagy...
2. Hany eves is vagy? 12-13? xD
3. Hidd el annak a kis homarnak van rajtad kivul ki tudja hany ezer rajongo kis hulyegyereke
4.Szted eljonne JB hozzad, h pont veled hazasodjon meg, am a meleg hazassag MO-n meg nem torvenyes (HALA AZ ISTENNEK)
Mellesleg nem valószínű, hogy inkább téged "k*rna,, mint Selena Gomez-t.
(Ezt csak azért mondom, mert állítod, hogy nem meleg, és mivel nem vagyok rajongója, te biztos jobban tudod :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!